2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا اینقدر دوست دارید بیوفته عقب؟اینطوری فرسایشی تر میشه و نتیجه بدتررقابت هم سخت تردر تعجبم از سنجش

چون نخوندم یازدهممم هیچی نخوندم ده روز وقت دارم ۶ تا کتاب جمع کنم😭

چرا اینقدر دوست دارید بیوفته عقب؟اینطوری فرسایشی تر میشه و نتیجه بدتررقابت هم سخت تردر تعجبم از سنجش

شما نفست از جای گرم بلند میشه گویا! زیر موشک درس نخوندی بفهمی چخبره از دی ماه کلا نت هامون قطع بود بخاطر شرایط جنگی کسی نتونسته درست بخونه

همین الان به جای اینجا گشتن برو درس بخون ۱۰ روزم کم نیست اگه استفاده مفید کنی راحت میشه روزی ۱۰ ساعت درس خوند

درخواست نده حرومزاده

خب الان بشین بخون

انتظار واسه تعویق و خوشبینی به سنجش حماقته

الان نمیخوای بخونی که عقب افتاد بعدا بخونی؟خیالت راحت بعدا هم نمیخونی

۶ درسه فقط

بشین با برنامه ریزی درست بخون

حتی بقچه ای بخونی توی ده روز همش بسته میشه

از الان خودت رو سختی بده بیای دانشگاه تو دو هفته کلی جزوه و رفرنس میریزه سرت اونموقع تعویقی درکار نیست

🩷🎀✨️

وای نه بخدا این سری تعویق بخوره میرم خودمو میندازم پایین دیگههنمیکشمممم خب دیگه یازدهم دوازدهممون به ...

عزیزم شما دنبال تابستونی نه درس😂سر و تهش ۶ ته کتابه

اگ خوندی بردار نصف روز کنکوری دوازدهم بخون اگ نخوندی از فرصت استفاده کن متنفرم که انقد خودخواهن یسریا

شما نفست از جای گرم بلند میشه گویا! زیر موشک درس نخوندی بفهمی چخبره از دی ماه کلا نت هامون قطع بود ب ...

چه ربطی به نت داشت😂 کتاب نداشتی

آدمی که نخواد درس بخونه همش دنبال بهانه میگرده پیداهم میکنه

جنگ ۱۲ روزه من خودم ارشد بودم شبانه روز درس میخوندم حالا اگه من درس نمیخوندم که جنگ تمام نمیشد یا آدم جنگ نبودم که بگی بهم نیاز دارن درس خوندن تواین موقعیت اشتباهه

درس نخوندن فقط منو عقب مینداخت استرس و اضطرابم داشتم شاید یکم کیفیت درس خوندنم پایین میومد ولی بازم بهتر از هیچی بود

همینجاس که تو از رقیبت عقب میمونی اون هرجور شده درس میخونه تو فقط دنبال بهونه میگردی

درخواست نده حرومزاده

شما نفست از جای گرم بلند میشه گویا! زیر موشک درس نخوندی بفهمی چخبره از دی ماه کلا نت هامون قطع بود ب ...

نه نفسم از جای گرم بلند نمیشه من کنکوری نیستم ولی امتحانای دانشگاهم مونده و با همین وضع شما درس خوندم مجبورم امتحانایی رو بدم مطالب و سختیش بدتر از کنکوره

ولی تنها تجربه من از کنکور میدونی چیه؟؟اینا بهونست و کشکه

فکر میکنی کسی نخونده یا مشاورا میان میگن امسال با معدل و درصد کم قبول میشن

وقتی نتایج بیاد میبینی تنها کسی که نخونده خود شمایی

درصدا و نمراتی میبینی که توی بدترین شرایط بچه ها به دست اوردن و حرف مشاورا الکی بوده

🩷🎀✨️

چه ربطی به نت داشت😂 کتاب نداشتیآدمی که نخواد درس بخونه همش دنبال بهانه میگرده پیداهم میکنهجنگ ۱۲ رو ...

میدونی توی همون جنگ ۱۲ روزه من کنکور تیر رو داشتم همه میگفتن وای شرایط جنگیه کسی نمیخونه نمیتونیم بخونیم با درصد کم تراز بهتری میده

بعد دیدیم عههه همونایی که شهرشون جنگی بود یا مجبور شدن خونه شونو ول کنن برن روستا ترازاشون بالای ده هزار شد

اتفاقا قوی تر از کنکور اردیبهشت بچه ها عمل کردن

واسه همین نباید دل خوش کرد و به جای بهونه گیری درس خوند

🩷🎀✨️