2777
2789
عزیزم شما دنبال تابستونی نه درس😂سر و تهش ۶ ته کتابه اگ خوندی بردار نصف روز کنکوری دوازدهم بخون اگ ن ...

دنبال تابستون نیستم به فکر کنکور سال بعدمم که این بهترین فرصت بود برا جمع کردن یازدهم دوازدهم

اینجوری نمیشه به هر حال استرس نهاییا هست اذیت میکنه

عزیزم به من که بستگی نداره نظرشون که من بخوام خودخواهی کنم نظر کسیو عوض کنم،یه گوشه دارم نون ماستمو میخورم🤣😑

بعدم شما چرا خودخواهی اینهمه فشار به بقیه وارد شه که شما که نه ماه درس نخوندی یهو معجزه شه تو چمد روز بخوای همه چیو تموم کنی؟

نه نفسم از جای گرم بلند نمیشه من کنکوری نیستم ولی امتحانای دانشگاهم مونده و با همین وضع شما درس خوند ...

والا منم دانشجو ام نه اتفاقا تو دانشگاه شما با ی نمره ۱۵ ام پاس بشی شدی منتهی کنکور تعیین سرنوشت خیلی هاست شاگردام که میبینم واقعا غصه میخورم ۶۰ درصد تاثیر مستقیمه متوجه اید؟ من و تو استرس نداریم ولی بچه کنکوری داره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا منم دانشجو ام نه اتفاقا تو دانشگاه شما با ی نمره ۱۵ ام پاس بشی شدی منتهی کنکور تعیین سرنوشت خیل ...

خب تعویق بخوره بدتره و بیشتر استرس میگیرن چقدر تعویق اخه

اونیکه نخونده خیالت راحت هیچ نمیخونه با صدتا تعویق

🩷🎀✨️

اونایی که میگن عقب بیوفته خیلی خودخواه و احمقن

توی شرایط جنگی همه بودیم

خیلیا دیگه خسته شدن از خوندن کم اوردن

خیلیا با سختی ادامه دادن حتی با اینکه الانم خونشون سمت جاهاییه که بعضی وقتا میزنن با اینکه مثلاً اتش بسه

میشتید تو این یه ماه میخوندین دیگه اه😡

اصلا تو این دو هفته بشینید بخونید چندتا درس جمع میشه اگه از اول سال ول نکرده باشید درسو

دنبال تابستون نیستم به فکر کنکور سال بعدمم که این بهترین فرصت بود برا جمع کردن یازدهم دوازدهماینجوری ...

😂

نه عزیزم شرایط جنگیه

شما کنکوری های ۴۰۶ با آرامش بیشتری درس میخونید تا ۴۰۵ بعدشم شما از مهر شروع کنی با ازمونا جلو بری بهترین نتیجه میگیری

اونایی که میگن عقب بیوفته خیلی خودخواه و احمقن توی شرایط جنگی همه بودیم خیلیا دیگه خسته شدن از خوندن ...

وای بقران که امثال شماها یا میمونید پشت یا فقط میخواید برید پی عشق و حالتون

برید از کنکوری های ۹۹ بپرسید مصاحبه هاشون توی نت هست

چقدر از تعویق کرونا استفاده کردن طرف رسما درصد ۳۰ شیمی رو کرده ۶۰

الانم بکش کنار

😂نه عزیزم شرایط جنگیه شما کنکوری های ۴۰۶ با آرامش بیشتری درس میخونید تا ۴۰۵ بعدشم شما از مهر شروع ک ...

شرایط جنگی برا منم هست خب فقط برا تو که نبوده.

اینم هست،ولی خب کسی که اینهمه وقت نخونده تو این چند وقتم نمیخونه عزیزم،اینهمه دانش اموز با استرس با تعویق فقط روحیشون نابود میشن

کی میگه؟من دهم یازدهممو جمع بندی نکردم هنوز

خب تعویق بخوره بدتره و بیشتر استرس میگیرن چقدر تعویق اخهاونیکه نخونده خیالت راحت هیچ نمیخونه با صدتا ...

عزیزم شما تو فضای کنکور نیستی نمیدونم چرا انقد سطحی نظر میدی

من با نخونده ها کاری ندارم

دارم میگم بچه ای که خونده به خاطر شرایط جنگی عملا چند ماه از دست داده !

صرفا شما برنامه رو مشاهده کردید؟ هر درس ۱ روز فرجه داره

ریاضی ۷ فصله اونوقت فرجه اش یک روز؟؟؟

اونایی که میگن عقب بیوفته خیلی خودخواه و احمقن توی شرایط جنگی همه بودیم خیلیا دیگه خسته شدن از خوندن ...

اونایی که میگن عقب نیفته خیلی خودخواه تر و احمق ترن

۸۰ درصد دانش اموزا خواستار تعویقن کسی اماده نیس تو این فرجه ها و تایم برگزار بشه

شما جزو اون ۲۰ درصدی اگ خیلی خسته شدی برو بخور و بخواب و گردش تا زمان نهایی فرابرسه

شرایط جنگی برا منم هست خب فقط برا تو که نبوده.اینم هست،ولی خب کسی که اینهمه وقت نخونده تو این چند وق ...

منم امادا نیستم

خیلی از کنکوریا کاسه چه کنم دستشون گرفتن بااین تایم و فرجه ها

باید عقب بندازن

۸۰ ب ۲۰ هستیم موافق و مخالفا

وای بقران که امثال شماها یا میمونید پشت یا فقط میخواید برید پی عشق و حالتون برید از کنکوری های ۹۹ بپ ...

شما نمیخواد برای من قسم قران بدی وقتی چیزی از خستگی مفرط از تموم نشدن این چرخه کنکور حالیت نیست

از سال یازدهم دارم میخونم. دوازدهم خیلی بهم سخت گذشت و دیگه توان دو ماه عقب تر افتادنشو ندارم

و از خیلی از کسایی که تو پانسیون یا تو مجمع مشاورمون هم هستن پرسیدم اونا هم همینن

شما دهنتو ببند درباره اینده من اظهار نظر نکن

ریپلای نکن که جواب نمیدم ابله

منم امادا نیستم خیلی از کنکوریا کاسه چه کنم دستشون گرفتن بااین تایم و فرجه هاباید عقب بندازن ۸۰ ب ۲۰ ...

من هرچی میگم شما حرف خودتونو میزنین که

اصلا مگه نظر ما مهمه برا کسی که اینجا داریم باهم بحث میکنیم.

هر غلطی کردن ما هیچی نمیتونیم بگیم که

اونایی که میگن عقب نیفته خیلی خودخواه تر و احمق ترن ۸۰ درصد دانش اموزا خواستار تعویقن کسی اماده نیس ...

شما دهنتو ببند لطفا کل این مدت معلوم نیست چه غلطی میکردی با زندگیت درس نیمخوندی تنبل خانوم

کسایی که خوندن چرا باید خودشونو فدای کسایی کنندکه تنبلن

عنترای احمق

عزیزم شما تو فضای کنکور نیستی نمیدونم چرا انقد سطحی نظر میدی من با نخونده ها کاری ندارم دارم میگم بچ ...

اونیکه خونده توی این تایم ده روزه میتونه مرور کنه نه اینکه از صفر تازه شروع کنه

نه برنامه رو ندیدم میتونن برنامه رو تغییر بدن و فرجه ها رو بیشتر کنن ولی اینکه بندازن یکی دو ماه دیگه منطقی نیست

🩷🎀✨️