2777
2789

ان شاءالله که بچه دار بشی بزودی❤️

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همین گریه کلی استرس داره برات

صبح ناشتا ۵ دانه خرما به همراه یه استکان عرق رازیانه بخور

(روزهای عادت ماهیانه نخور)

به مهربونیم اعتماد نکن من قلبم آسیب ببینه میتونم بدترین آدمی بشم که میشناسی....️هرصبری حدی داره؛ وهرسکوتی هم حرمتی ! . . . 𓏺 ️

عزیزم

منم فکرکنم این ماه نشم

چهار روز مونده به پریودیم

ولی حس میکنم داره اماده میشه برای پری شدن رحمم

چندوقته اقدامی

من یسالی میشه تقریبا

تنبلی تخمدان شدید دارم

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

انشالله بزودی مامان میشی دارو استفاده میکنی برای بارداری

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

عزیز میشه ازت ی سوال بپرسم؟

میشه برام خواهری کنی بیای کل روند و تجربه هایی تاحالا بدست اوردی از این و اون رو بهم بگی ؟ منم برات دعا میکنم که زودتر مراد دلت برسی

ارزو های بزرگ ، 

انشالله بزودی مامان میشی دارو استفاده میکنی برای بارداری

همسرم نمیره دکتر خودم فلوشیب زنان رفتم گفته مشکلی ندارم دارو هم اسیدفولیک وامگا داد

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

۳۹سالمه دوساله ازدواج کردم همسرمم اصلا اهل دکتر رفتن نیست دیگه داغوتم

عزیزم باید حتما هر دوتاتون زودتر برین دکتر

خودت رفتی؟

فقط 9 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همسرم نمیره دکتر خودم فلوشیب زنان رفتم گفته مشکلی ندارم دارو هم اسیدفولیک وامگا داد

چند وقتی اقدامی

فقط 32 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

♥️پسرم خداروشکر دارمت♥️ تو دلی عزیزم نمیدونم دختری یا پسر فرقی نمیکنه برام فقط از خدا میخوام صحیح سالم باشی منو بابایی و داداشی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم♥️ خدایا شکرت 💙

عزیزممنم فکرکنم این ماه نشمچهار روز مونده به پریودیمولی حس میکنم داره اماده میشه برای پری شدن رحممچن ...

دو ساله ۳۹سالمه دیگه ناامید شدم

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید