2777
2789
عنوان

باز هم نشد

| مشاهده متن کامل بحث + 419 بازدید | 73 پست
همین گریه کلی استرس داره برات صبح ناشتا ۵ دانه خرما به همراه یه استکان عرق رازیانه بخور(روزهای عاد ...

ماه پیش خوردم سیاه دانه با عسل هم خوردم ولی نشد دیگه هی خدااا

لطفا برای بچه دار شدن منم دعا کنید

دو ساله ۳۹سالمه دیگه ناامید شدم

عزیزم

دکتر چی گفت

دارواستفاده نمیکنی

انشالله زودمادر میشی

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره من رفتم دکتر به من گفت مشکلی ندارم

خدا رو شکر ولی همسرت هم باید انالیز اسپرم بده حتما

من بارداری اولم تو ۳۵ سالگی بود با iui

اما بارداری دوم که الان۳۹ ساله م طبیعی بود

سعی کن مرتب رابطه داشته باشی

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزمدکتر چی گفتدارواستفاده نمیکنیانشالله زودمادر میشی

دکتر بهم گفت مشکلی ندارم دارو هم اسیدفولیک وامگا داد ولی همسرم زود انزالی و نعوظ داره دیگه نمیدونم شایدم مشکل از اونه این ماه میخام دیگه هر جوری شده راضیش کنم بره دکتر

خدا رو شکر ولی همسرت هم باید انالیز اسپرم بده حتمامن بارداری اولم تو ۳۵ سالگی بود با iuiاما بارداری ...

منم میخام ای یو ای کنم ولی همسرم مخالفه

هزینه ش الان چنده؟چند ماه باید دارو بخورن؟

منم میخام ای یو ای کنم ولی همسرم مخالفههزینه ش الان چنده؟چند ماه باید دارو بخورن؟

من همون ماه اول برام مثبت شد

تو مرکز دولتی هم انجام دادم سال ۱۴۰۱ و اون موقع شد ۳۰۰ هزار تومن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دکتر بهم گفت مشکلی ندارم دارو هم اسیدفولیک وامگا داد ولی همسرم زود انزالی و نعوظ داره دیگه نمیدونم ش ...

زودانزالی شوهرمنم داره

ربطی نداره بهش

ارهدحتما ببرش شاید مشکلی هست

وقتی خودت سالمی

آقا نیستم هی نگین مردی 😐 💙یه اس اسی ام ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات) تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود. میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂

شوهرت چند سالشه که مشکل نعوظ داره ؟ شاید اسپرمش ضعیفه که حامله نمیشی

همسرم ۳۵سالشه من از همسرم ۴سال بزرگترم نمیدونم شایدم بخاطر اینکه من بزرگترم میشه

فدات خیلی دعام کن

برامنم دعا کن 😔

انشالله زود مادر بشی عزیزم🌹

همسرم ۳۵سالشه من از همسرم ۴سال بزرگترم نمیدونم شایدم بخاطر اینکه من بزرگترم میشه

نه فکر نکنم بخاطر سن بیشتر خودت باشه چون میگی رفتی دکتر و گفته اوکی هستی از اول مشکل نعوظ داشت یا تازگی اینجوری شده؟ البته مشکل نعوظ هم خیلی ربطی به حاملگی نداره فقط رابطه رو خراب میکنه مهم اسپرمشه که قوی و سالم باشه