2777
2789
اره روزا گوشیسو میذاره خونه. شبا یره تو وات ساپ. 

وا مطمئنی خیانت میکنه؟؟

چطور جرات میکنه گوشیشو بذاره خونه

شوهرمن خیانت کرد ۷ ماه پیش مچشو گرفتم

هیچوقت رمز گوشیشو بهم نمیگفت یه شب اتفاقی بعد چندین ماه تلاش رمزشو متوجه شدم

I am a queen because I have a cute mad king
خدایی اعصاب مصاب برام نمونده😑😶 من که سر همین جریانا گوشیش رو توی دیوا خورد کردم و حق طلاقمو ازش گ ...

اوف شما خطرناکی🤣

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

پس قصیه رمز دو نفره چیه 

اصلا رمز دونفره چی هس؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
کدو م پیام

کامل توضیح داده بودم‌چیکار کنی

کدو م پیام

فک کنم صفحه اول بود

وا مطمئنی خیانت میکنه؟؟ چطور جرات میکنه گوشیشو بذاره خونه شوهرمن خیانت کرد ۷ ماه پیش مچشو گرفتم ه ...

اینا ادم بشو نیستن نمیدونم دنبال چی میگردن دارم دق میکنم

اوف شما خطرناکی🤣

به شدت😂😂از اونایی ام که آروم و صبورم بعد اگه بزنم به سیم آخر دیگه نگاه نمیکنم جلوم کیه😁😂

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

به شدت😂😂از اونایی ام که آروم و صبورم بعد اگه بزنم به سیم آخر دیگه نگاه نمیکنم جلوم کیه😁😂

فقط اگه دیدی دارم تند میرم فقط یه اخطار بده خودم متوجه میشم😂

فقط اگه دیدی دارم تند میرم فقط یه اخطار بده خودم متوجه میشم😂

الههههههی عزیزمممم،من با خوبایی مثل تو خوبم😍😁😀❤

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

اصلا رمز دونفره چی هس؟

فقط اینو میدونم الان که از مسجد برگشتم رفتم سراغ گوشیش دیدم نوشته پیام های این مخاطب رمز گذاری دو نفره شده که شخص ثالث نتونه بهش دسترسی پیدا کنه