2821
2789
اگه گوشی شوهرم پیش من باشه چی ?میتونم کاری کنم

اره شمارشو تو گوشی خودت بزن وارد شو

بعد کد رو اسمس میکنه به گوشی شوهرت

اینطوری واتساپش رو رو گوشی خودت نصب کردی

رمز گوشیشو میدونی؟

I am a queen because I have a cute mad king

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اولش. تو تلگرتم بودن همین که فهمید من شک کردم تو وات ساپ رفتن بعدش امشب دیدم رو وات ساپش رمز دو طرفه ...

خوندی پیام منو؟

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
اره شمارشو تو گوشی خودت بزن وارد شو بعد کد رو اسمس میکنه به گوشی شوهرت اینطوری واتساپش رو رو گوشی ...

میتونه سیمکارتو برداره

انسان ها تنها موجودات روی زمین هستند که ادعا میکنن خدایی وجود داره همچنین تنها موجوداتین که رفتاراشون طوریه که انگار خدایی وجود نداره
اولش. تو تلگرتم بودن همین که فهمید من شک کردم تو وات ساپ رفتن بعدش امشب دیدم رو وات ساپش رمز دو طرفه ...

پس بابراز کن برات مهم نیست یا نیستی دوروبرش

همین ک رفت واتس بازی یواااش از پشت سر بیا مچشو بگیر

🌹

بده خودش بگو رمزش رو بزنه

دیدی مقاومت میکنه گوشی رو بکوبون تو صورتش بگو یه مرگت هست که مقاومت میکنی!!😒

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

بده خودش بگو رمزش رو بزنه دیگه مقاومت میکنه گوشی و بکوبون تو صورتش بگو یه مرگت هست که مقاومت میکنی! ...

اووفف   

یه معلم دینی تو دبیرستان داشتیم ، میگفت اگه یه مرد تو خیابون صداتون کرد ، نگین بله ! بگین  هان .  شاید همون لحظه داشته صیغه میخونده!                                                        اون اولین درس زندگیم بود ..😂🤭
اخه رمز دارن چی یعنی مثل تل گ متونم وات سابو با شماره اون تو گوشی خودم داشته باشم که پیاماشو بخونم

اره ولی مخاطبینت میره رو گوشیش

اگه رمرشو میدونی خب شبا بخون پیاماشو

البته اگه پاک نکنه

I am a queen because I have a cute mad king
اره ولی مخاطبینت میره رو گوشیش اگه رمرشو میدونی خب شبا بخون پیاماشو البته اگه پاک نکنه

مردا زرنگن خواهر😊

اره روزا گوشیسو میذاره خونه. شبا یره تو وات ساپ. 

کوثر جان شما پیام منو خوندی؟🤕

اووفف    

خدایی اعصاب مصاب برام نمونده😑😶

من که سر همین جریانا گوشیش رو توی دیوار خورد کردم و حق طلاقمو ازش گرفتم

فعلا که آدم شده، دیدم نشد جمع میکنم میرم واسه خودم 

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد/ ویرانه ما را بگذارید که ویرانه بماند... ( صائب تبریزی)

2823
2791
2779
2792