2777
2789
عنوان

ازدواج و عشق

173 بازدید | 26 پست

سلام من پسرم ، ۱۶ سالمههه ، یه دختره رو دوست دارم فامیلا فامیلامونه و خلاصه آشناست . اون ۱۳.۵ سالشه و خلاصه شاید باورتون نشه ولی ۸ ساله همو دوست داریم و عاشق همیم ، به خاطر هم کلی تغییر کردیم ، توی خانواده وایسادیم برای انتخابمون ، رفیقای بدمونو خط زدیم ، بعد بارها جدایی بهتر از قبل برگشتیم و هیچ موقع نسبت به هم سرد نشدیم بلکه روز به روز عاشق ترم میشیم.. راستش اون خیلی ترس داره برای نرسیدن و میگه همه چی به قسمته ، شاید نرسیم..) ولی من واقعا تمام تلاشمو دارم میکنم ، از هر جانبی. چه درس ، چه موارد دیگه.

واقعا خیلی ذهنمو درگیر کرده ، خدا همیشه پشتمون بوده بعد فوت مادرش و جدایی ۷ ماهه بخاطر خانواده و .. باز برگشتیم و خلاصه از اولش برای هم بودیم . دوتامون عشقمون پاکه ، نه من پسر بلانسبت چشم حرومیم ، نه اون دختره بلانسبت خودش خرابیه ، خلاصه دوتامون سرسنگین و متعهد . خانواده اونم یکی از خواهراش بهم گفته بود تو شرایطت رو اوکی کن راضی کردن خانواده با من ، منم مادرم گفت هرموقع سنش رسید پشتتم ، خداهم کلی پشتمون بوده ، دوتامونم خیلی خیلی بهم حس داریم و واقعا میتونم بگم جونمو برای هم میدیم ، تو این همه سال کلی تغییر کردیم برای هم و از خیلی چیزا گذشتیم .

نظرتون چیه راجب رسیدن؟ اصلا خودمم قانع بشم و ترسم بره ، اونو چیکارش کنم؟ خاهر بزرگش ۳۰.۳۳ سالشه تقریبا بش گفته همه چی به قسمته ، اگه قسمت باشه بعد هزارسالم برا هم میشین ، اگرم نباشه هرکی میره سر خونه زندگی خودش . اونم این همش شده تیکه کلامش ..

دیگه ذوقی برای حرف زدن از اینده نداره ، حتی حرف هم میزنم نظری هم نمیده. با اینکه خیلی خیلی براش اهمیت دارم و واقعا سرم خیلی حساسه . ولی دیگه مثل قدیم نه ذوقی برای اینده داره نه حتی بحثی راجبش میکنه . از بحثایی که به آینده خطم میشن رد میشه ..

لطفا راهنماییم کنین .

من سالهاست از بچگی کلی گریه کردم . کلی اشک ریختم . کلی دوره های مختلف افسردگی و .. رو طی کردم . کلی با خدا حرف زدم . اصلا خودم ب کنار اونو چطوری اوکی کنم...!

خدایااااا

۱۶ ساله ۱۳ سالههههه

و ناگهان نوبت تو می شود و خداوند با دستانی پر از نور تمام نبودن ها را جبران می کند.بمان در ایمان ،حتی وقتی چیزی نمی بینی 📌دانه ای بیچاره بودم زیر خاک ، دانه را دوردانه کردی عاقبت. 📌من که شاعر نیستم اما دم سلطان طوس لال مادرزاد را غزل سرا میکند.📌ای صفای قلب زارم،هرچه دارم از تو دارم یارضا📌 هر که را مشکل بود ؛ حلال مشکل ها علی ست دار دریای حقیقت،بحر بی پایان علی ست📌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۶ سالته چه دست به قلمی داری

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

خدایی تو رابطه بودین؟از الان به فکر ازدواج؟

برو درستو بخون موفق شو :)

با حرفات حس کردم ۳۰ سالته

ببخشید ولی حقیقته

۱۰ سال به حرفامون میرسی

مریض فقط اونایی که تو نینی سایت تایپک ساختگی میزنن😂 ارالیای نینی سایت ، فمینیست ، Pharmacist🎀

یعنی از وقتی اون ۵ سالش بود و تو ۸ سالت

😐😐

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

۱۶ و ۱۳؟

خدایا توبههههه

شما اصلا مگه چقد رفیق دارین ک دور بداشو خط کشیدین اصلا مگه آدم تو اون سن میفهمه بد و خوب چیه

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

با بچه دوست شدی

با ۵ ساله!

دختر من ۳.۵ سالشه یعنی یک سال و نیم از این بزرگتر بوده دوست پسر داشته!😂😂😂

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "