2777
2789
عنوان

لطفا کمک

159 بازدید | 24 پست

سلام من هفته سی و هفتم

دلپیچه دارم اما زیاد نیس

این درد زایمانه ؟؟؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

اونم تو کل شکمم ، نه ک فقط زیرش باشه

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه کمر و زیردشکمتون درد کنه دردوزایمانه درد زایمانه میگیره و ول میکنه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
ممکنه برو بیمارستان

اخه من سزارینی هستم

ولی نمیدونم درد طبیعی چطوره

بیمارستانی ک قراره زایمان کنم ی شهر دیگه س

اگه کمر و زیردشکمتون درد کنه دردوزایمانه درد زایمانه میگیره و ول میکنه

نه کمرم و زیر شکمم دردی ندارم

فقط دلپیجه تو کل شکمم

ی بار میاد بعد خوب میشم بعد دوباره دلپیجه

ولی خیلی کمه

اخه من سزارینی هستم ولی نمیدونم درد طبیعی چطوره بیمارستانی ک قراره زایمان کنم ی شهر دیگه س

برا من هر ۵دقیقه یه بار درد میومد و میرفت

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
برا من هر ۵دقیقه یه بار درد میومد و میرفت

چون تجربه ای ندارم اصلا نمیدونم ب چ دردی میگن درد زایمان

نه کمرم و زیر شکمم دردی ندارم فقط دلپیجه تو کل شکمم ی بار میاد بعد خوب میشم بعد دوباره دلپیجه ولی ...

شاید معدتون باشه بنظرم درد زایمان نیست درد زایمان اول با کمر درد شروع میشه

شاید معدتون باشه بنظرم درد زایمان نیست درد زایمان اول با کمر درد شروع میشه

ممنون از راهنماییت

ممنون از راهنماییت

خواهش میکنم عزیزم ان شاالله به سلامت دنیا بیاری نی نیت رو

اخه من سزارینی هستم ولی نمیدونم درد طبیعی چطوره بیمارستانی ک قراره زایمان کنم ی شهر دیگه س

منم دخترم سی و هفت هفته و ۵ روزم بود. 

درد داشتم و بیرون روی. روز اول رفتم گفت رحمت باز نشده. روز دوم کیسه آبم پاره شد رفتم معاینه کرد گفت دوسانت بازشده و بستری شدم واسه زایمان. 

💚اللَّهُـمَّ اِني اَسأَلُکَ حُســنَ الخاتِمَةِ💚
چون تجربه ای ندارم اصلا نمیدونم ب چ دردی میگن درد زایمان

درد زایمان خییییییلی بدتر از درد پریودی هستش خییییییلی بدتر و شدیدتر. و بعد میگیره ول میکنه. 

💚اللَّهُـمَّ اِني اَسأَلُکَ حُســنَ الخاتِمَةِ💚

برو یه درمانگاهی بیمارستانی جایی معاینت کنه میفهمه ,درد زایمان هم از اول شدید نیست منم دم دمای صبح بود یه دردی تو شکمم میپیچید بعد خوب میشدم کمی بعد باز میگرفت تا اینکه صبح رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت تا شب زایمان میکنی برو خونه وقتی دردات به هر فکر کنم گفت پنج دقیقه رسید بیا. دیگه مرتب فاصله دردا کم میشدمنم بعد از ظهر رفتم بستری شدم تا حدود یازده شب زایمان کردم