2777
2789
عنوان

زردی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 98 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

الان اگه بیمارستان کودکان شهرتون هست برو اورژانسی دکتر عمومی براش آزمایش مینویسه آزمایشش نهایتا یه س ...

باشه، اما خطرناک نباشه دست این دکترا ..

اینجا واقعا هیچی بلد نیستن انگار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو چشماش هیچی نبود حس میکردم که صورتش با بدنش فرق میکنه رنگش اما چشمش هم انگار زردی گرفته بود

ببین معمولا بچه ها تا دو ماهگی زردی باهاشونه ، چشمشون زرده از طرفی عدد زردی بچتون تو ۳ روزگی بالا نبوده ولی عجیبه که نگفتن ۲۴ ساعت تودستگاه بمونه

الانم که ۹ روزشه فردا ببریش دکتر بهتون میگن نیاز به بررسی بیشتر نیست زردیش خیلی بالا نیست

فقط تاکید میکنم حتما حتما ببرش پیش فوق تخصص اطفال

نه متخصص

اینی هم گفتم معمولا اینجوریه ، شما شاید جز موارد معمول نباشی پس پشت گوش ننداز حتما برو دکتر

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
منم خیلی نگران شدم الان یهو شرح کردم چیزای خوبی نیاورد و اینجا هم گفتن که خطرناکه و بچه ی منم به گوش ...

اونکه بچه ی شما حساسیت داره پروتئین گاوی هست که لبنیات و هرچی شیر و خامه و ....داخلش هست مثل شکلات بیسکوییت بستنی و ...فعلا نخوری

الان فصل هندوانه هست آب هندوانه بخور ترنجبین شیر خشت مدام بخور به بچت هم زیاد شیر بده حالا حتما نباید دو ساعت یه بار بدی فاصلش کمتر شد عیب نداره چون الان هواگرمه بعد فک بچه ضعیف هست مگه چه قدر شیر میتونه بخوره خسته میشه میخوابه

راستی خودت حتما و حتما خنکی بخور من ی عالمه شیر خشت ترنجبین خوردم الانم ک فصل هندوانه اس بگیر زیاد ب ...

اره این چند روز خیلی خوردم اما امروز یهویی متوجه شدم که ترسیدم از این تغییرش

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
باشه، اما خطرناک نباشه دست این دکترا ..اینجا واقعا هیچی بلد نیستن انگار

اگه بیمارستان کودکان بری اونجا اکثرشون پزشک آنکالشون فوق تخصص هستن با پزشک مشورت میکنن شهر شما رو نمیدونم من بیمارستان کودکان شهرمون بچم میبرم بعضی پرستارهاش از پزشکهاشون حتی بنظرم باسواد ترن و تجربه ای که دارن خیلی بهت کمک میکنه یکیشون رو من همیشه دعا میکنم

دکتره هم عجیب بوده ۱۲یعنی مرز باید میگف ۲۴ساعت بعد آزمایش رو تکرار کنی که اگه رفت بالا تو خونه دستگا ...

منم بهشون گفتم بالا نیست گفتن نه من داشتیم نوزاد بیلیروبینش ۱۵ بوده

خیلی هم تاکید کردند با توجه به شرایطش نرمال هست و با شیر دهی میاد پایین و رفع میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40