2777
2789
عنوان

زردی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 103 پست
استاتر تا ۱۳ مشکلی نداره بالاتر از ۲۰اینا خطرناک میشه حالا تا فردا اتفاقی نمیفته نگران نباش استرس می ...

ممنون از اطلاع رسانیتون

دکتر هم گفت که خطرناک نیست و با شیردهی رفع میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین معمولا بچه ها تا دو ماهگی زردی باهاشونه ، چشمشون زرده از طرفی عدد زردی بچتون تو ۳ روزگی بالا نب ...

باشه عزیزم خیلی ممنون خیلی خوب راهنماییم کردی

پس حتما فردا صبح وقت میگیرم از فوق تخصص

من پیش متخصص برده بودن

اونکه بچه ی شما حساسیت داره پروتئین گاوی هست که لبنیات و هرچی شیر و خامه و ....داخلش هست مثل شکلات ب ...

آها باشه

اره پروتئین گاوی، پوستش جوش میزد و دکتر این تشخیص رو داد متاسفانه

آها منظور شما خنکی و گرمی بود

چشم ممنون

اگه بیمارستان کودکان بری اونجا اکثرشون پزشک آنکالشون فوق تخصص هستن با پزشک مشورت میکنن شهر شما رو نم ...

من رامسرم الان و اصلا راضی نیستم از خدماتشون

اما ممنون بابت راهنمایی

متاسفانه بعضی از دکترا هم خوب و درست تشخیص نمیدن امکانات اینجا هم مثل شهر خودم نیست ...

با یه آزمایش تشخیص داده میشه. همون بیلی روبین فکر کنم.

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

متاسفانه خانواده ی من برگشتن تبریز به خاطر فوت شدن زنعموم و هیچکس پیشم نیست با خانواده شوهرم مدام دا ...

درکت میکنم عزیزم خودم یه مادرشوهر دارم که پدرم درومده با دخالتاش هرچیم میگم بهش برمیخوره که من تجربه دارم و بعدش قهر میکنه

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

درکت میکنم عزیزم خودم یه مادرشوهر دارم که پدرم درومده با دخالتاش هرچیم میگم بهش برمیخوره که من تجربه ...

منم واقعا دارم اذیت میشم

از همه بدتر وقتی اینجوری میگه شوهرمم پشتشو میگیره و به منم میگه چیزی نگو و اون بهتر از تو میدونه

انقدرم بهم گفتن سنتون داره میره بچه دار شید و ...

اما صبح بردم پیش یه دکتر که خواهر دوستمه و براش دارو نوشته منتظرم شوهرم بیاد خونه بره بگیره

منم واقعا دارم اذیت میشم از همه بدتر وقتی اینجوری میگه شوهرمم پشتشو میگیره و به منم میگه چیزی نگو و ...

حالا شوهر من همش میگه دخالت نکن کار نداشته باش بازم ننش از رو نمیره😂آخی انشالله زود خوب میشه سعی کن تا میتونی عرق کاسنی اینا بخوری ادویه مخصوصا زردچوبه اصلا نخور

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمیدونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود😍۱۴۰۴/۰۴/۱۸ واسه اولین بار صدای قلب کوچولوی شنیدم 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🥰۱۴۰۴/۰۶/۱۳ اولین خریدت کردیم دوتا زیر دکمه کوچولو بابا همش میگه این خیلی برات بزرگه 🤩۱۴۰۴٫۰۷/۰۲ وقتی بابایی دستش رو شکمم بود یه لگد محکم زدی بابایی کلی خندید و ذوق کرد برات ❤️ ۱۴۰۴/۰۷/۰۳ پریشب با دیدن خون یه شوک بهم دادی مامانی اونجا احساس کردم یه تیکه از وجودمی و چقدر بهت دلبستم من گریه کردم و بابایی خیلی نگرانت بود رفتم دکتر و گفت نیم سانتی دهانه رحم باز شده و باید استراحت کنم 😢۱۴۰۴٫۰۷٫۱۵ امروز اتفاقی فهمیدیم بابایی از یه آهنگ خارجی خوشش میاد توهم خوشت میاد و هروقت اون آهنگ میذاریم کلی تکون میخوری منو باباییم دستمون میذاریم رو شکمم و دوتایی از شیطنتات کیف میکنیم ❤️۱۴۰۴٫۰۸٫۰۸ رفتیم دکتر مامانی خدارو شکر خودم شرایطم خوب شده بود توهم خواب بودی پشت کرده بودی وزنتم شده ۱۰۸۴ گرم 🥰۱۴۰۴٫۰۸٫۱۵ وسایل سیسمونیتو خریدیم پسر قشنگم واسه تک تکشون کلی قربون صدقت رفتیم و تصورت کردیم 😍۱۴۰۴٫۰۸٫۲۲ رفتیم دکتر وزنت شده ۱۲۵۸ گرم پسر قشنگم دکتر غش کرد از خنده یه شکل عجیبی تو شکمم دراز کشیدی بابا میگه عین من بد خوابه 🤣۱۴۰۴٫۰۹٫۰۶ رفتیم دکتر مامان تپش قلبت خیلی پایین بود حسابی منو بابارو ترسوندی پسر قشنگم تا یه آبمیوه خوردم و خدارو شکر سرحال شدی😍۱۴۰۴٫۰۹٫۱۴امروز بابا سرش گذاشت رو شکمم یواش یواش باهات حرف میزد شروع کردی تکون خوردن مامانی بابا خیلی برامون زحمت میکشه دعا کن همیشه سلامت باشه و سایش بالاسرمون باشه ❤️۱۴۰۴/۰۹/۲۰ روز مادر رفتیم دکتر مامان قلبت خیلی ضعیف میزد کلی گریه کردم 🤕1404/10/26 کیسه آبم پاره شد و پسر قشنگم با وزن 2580به دنیا اومد و زندگیمون قشنگتر کرد

حالا شوهر من همش میگه دخالت نکن کار نداشته باش بازم ننش از رو نمیره😂آخی انشالله زود خوب میشه سعی کن ...

مرسی عزیزدلم قربونت برم

بازم شانس آوردی

حالا شوهر من میگه تو کار نداشته باش مامان من کل محله رو شفا داده😂من واقعا حرصم میگیره اصلا خوشم نمیاد هرچیم میشه خواهرشوهرمم خودشو میندازه وسط که وای کی به مامان من چیزی گفته

مرسی عزیزدلم قربونت برمبازم شانس آوردیحالا شوهر من میگه تو کار نداشته باش مامان من کل محله رو شفا دا ...

نینیت بهتر شد؟ببین من بچم ۲۵۰۰ به دنیا اومد روز دهم بهش گفتم مامان بچرو حموم میکنی گفت من میترسم نمیتونم😑خودم با بخیه سزارین بردمش حموم یعنی میخوام بگم هیچی از دستش برنمیاد ولی ماشاالله خودش عقل کل میدونه از روزی که بچم به دنیا اومده شده بچه دوساله هرچی میگم سریع قهر میکنه یه بار بهش گفتم مامان بچرو به زور نخوابون سر همین قهر کرد 😑بعد شوهرم میبینه من دست تنها پسرم خیلی خوب از پسش برمیام دیگه اجازه نمیده مامانش چیزی بگه

نینیت بهتر شد؟ببین من بچم ۲۵۰۰ به دنیا اومد روز دهم بهش گفتم مامان بچرو حموم میکنی گفت من میترسم نمی ...

اره عزیزم انگار خیلی بهتر شده ولی بازم..

با داروها دکتر گفت رفع میشه

مرسی که پرسیدی

وای یعنی چی حالا چندتا بچه بزرگ کردن؟

مامان خودم میتونست کمک کنه، حتی سر حموم بردن بحث میکردن و مامان من بردش حموم

چون راه دوره اصولا من باید تا ۴۰ روز بچم میموندم خونه ی مامانم اینا که شوهرم اجازه نداد

مامانم اینا هم یا امروز یا فردا میان خیلی خسته شدم تو این چند روز

مادرشوهرش بهم میگفت بزار گلاب بدم بهش، آخه بچه ده روزه چه گلابی بخوره بعد شوهرمم میگفت خودت میدونی ولی مامانم چندتا بزرگ کرده و .. خب کرده که کرده باید عقده هاشو رو بچه ی من خالی کنه