اره حتما میبرمش دکتر خدا حفظشون کنهفقط میخواستم بدونم دیر نمیشه که اگه فردا ببرم آخه الانم دکتر نیست ...
الان اگه بیمارستان کودکان شهرتون هست برو اورژانسی دکتر عمومی براش آزمایش مینویسه آزمایشش نهایتا یه ساعت آماده هست جواب رو میبری اورژانس بیمارستان اونا خودشون نهایتا با پزشک آنکال مشورت میکنن که بستری بچت رو کنی یانه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا ماه های آخر بارداری خنکی بخوری خیلی موثره من سر بچه اول ماه های آخر سر وزن گیری جنین مدام گرم ...
منم خیلی نگران شدم الان یهو شرح کردم چیزای خوبی نیاورد و اینجا هم گفتن که خطرناکه و بچه ی منم به گوشی گاوی حساسیت داره و گوشت گوسفندی هم گرمیه و مجبورم مصرف کنم
من دومین روزه که میتونم به جرات بغل بگیرمش خیلی میترسم ببرمش حموم اما ممنون از راهنماییتون چون دکتر ...
دکتره هم عجیب بوده ۱۲یعنی مرز باید میگف ۲۴ساعت بعد آزمایش رو تکرار کنی که اگه رفت بالا تو خونه دستگاه بگیری دکتر پسرم وقتی زردیش ۸بود اینرو گفت که به شما گفته نه شما که زردی بچت مرز بوده