2777
2789
عنوان

زردی پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 98 پست
اره حتما میبرمش دکتر خدا حفظشون کنهفقط میخواستم بدونم دیر نمیشه که اگه فردا ببرم آخه الانم دکتر نیست ...

الان اگه بیمارستان کودکان شهرتون هست برو اورژانسی دکتر عمومی براش آزمایش مینویسه آزمایشش نهایتا یه ساعت آماده هست جواب رو میبری اورژانس بیمارستان اونا خودشون نهایتا با پزشک آنکال مشورت میکنن که بستری بچت رو کنی یانه

عزیزم ببرش دکتربیمارستان کودکان برای همینهبعدم زردی رو روز سوم چک میکنن.اونموقع چند بود؟بهش شیر بده. ...

۱۲ بود

نه نمیدم

عه خوشبحالتون من الان استرس دارم

تو خوابه نازه عین خیالشم نیست که زردی داره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره حتما میبرمش دکتر خدا حفظشون کنهفقط میخواستم بدونم دیر نمیشه که اگه فردا ببرم آخه الانم دکتر نیست ...

اگه به نظر خودت زرد میزنه ببر اورژانس

من بچه ام همینجور شد شوهرم مخالف بود ولی من گوش نکرفتم بچه را بردم و خدا خواست که بردم چون زردیش رفته بود بالا وبه لطف خدا سریع کنترل کردن

ببین ب بچه من هیچی اثر نکرد ن اب لیمو ن اب انار ن هندونه ن خیار ن لیمو شیرین حتی حجامت پشت گوش کردم ...

من دومین روزه که میتونم به جرات بغل بگیرمش خیلی میترسم ببرمش حموم

اما ممنون از راهنماییتون

چون دکتر به ما هم گفت شیر بده و اگه حس کردی نیاز به پیگیری داره بیار

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اتفاقا ماه های آخر بارداری خنکی بخوری خیلی موثره من سر بچه اول ماه های آخر سر وزن گیری جنین مدام گرم ...

منم خیلی نگران شدم الان یهو شرح کردم چیزای خوبی نیاورد و اینجا هم گفتن که خطرناکه و بچه ی منم به گوشی گاوی حساسیت داره و گوشت گوسفندی هم گرمیه و مجبورم مصرف کنم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من دومین روزه که میتونم به جرات بغل بگیرمش خیلی میترسم ببرمش حموم اما ممنون از راهنماییتون چون دکتر ...

راستی خودت حتما و حتما خنکی بخور من ی عالمه شیر خشت ترنجبین خوردم الانم ک فصل هندوانه اس بگیر زیاد بخور

انشالع رفع میشه

کاربری دومه 😐😐🤐مامان کیان جون و کمند جون چون😍😍 نمیشد اسم کاربری موعوض کنم گفتم فرق نذارم بین بچه هام 🤣🤣

من دومین روزه که میتونم به جرات بغل بگیرمش خیلی میترسم ببرمش حموم اما ممنون از راهنماییتون چون دکتر ...

دکتره هم عجیب بوده ۱۲یعنی مرز باید میگف ۲۴ساعت بعد آزمایش رو تکرار کنی که اگه رفت بالا تو خونه دستگاه بگیری دکتر پسرم وقتی زردیش ۸بود اینرو گفت که به شما گفته نه شما که زردی بچت مرز بوده

صبح ببر آزمایش بده عزیزم انشالله چیزی نیست اگه عرق کاسنی داری تو خونه یکم به بدنش بزن بچه من خودم فه ...

متاسفانه خانواده ی من برگشتن تبریز به خاطر فوت شدن زنعموم و هیچکس پیشم نیست با خانواده شوهرم مدام دارم بحث میکنم سر دخالت های بیجاشون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40