2777
2789
عنوان

درد ودل🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 40 پست
فعلاکه اول راهش هستیم ببینم چی پیش میاد

ان شالله تا سال دیگه اینموقه ی خوشگل پری زری .کاکل سری

خدا قسمتت کنه ،ناامید نشو

اولش تلخه ،بعدش شیرین میشه

ومیای میگی انقدر گریه میکنه بگید چکار کنم

تجسمات مثبت رو بالاببر

توسلاتت رو با ذکر همراه کن

تواین روزای نذر ونیاز ،هربار ی صدقه

ب نیت پیشرفت کارت بذار کنار

مطمعن باش نتیجه شیرینی میگیری ان شالله عزیزدلم💝

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ان شالله تا سال دیگه اینموقه ی خوشگل پری زری .کاکل سریخدا قسمتت کنه ،ناامید نشو اولش تلخه ،بعدش شیری ...

خیلی سختی کشیدم تاالان توشب تاسوعا حسینی جاریم به یکی گفت هنوزبچه نداره نمیدونی چع حالی بهم دست داددلم میخواست بزنم زیرگریه

ارزش داره این سختیها شروع کردم استرس نداشتم الان بازاسترسم برگشته

ممنون عزیزم 😍❤

دامنت سبز شه الهیاینجا پیش حضرت معصومه خیلی دعات میکنمیه چیز نذر حضرت رقیه کن 5 صفر شهادتشونه

ممنون عزیزم انشاءالله

خیلی خیلی ممتونم ازت انشاءالله هرچه ازخدابخوای بهت بده🤲🏻

انشاءالله

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ،نا امید نشو و ادامه بده لطفا اشتباه منو نکن و بین درمان فاصله ننداز

سنی نداری من بعد از ۴۰ سالگی بچه دار شدم اونم بعد از چند بار آی وی اف

انشالله به حق همین روزها زودتر دامنت سبز شه 😍

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ،نا امید نشو و ادامه بده لطفا اشتباه منو نکن و بین درمان فاصله نندا ...

سلام عزیزم

ممنونم از شما فعلاکه هرچه جلوترمیرم سنگ جلوپام میافته

منتظرم تافرداخبرخوب به دستم برسه

شماطبیعی باردارشدین یاای وی اف انجام دادی

ذخیره تخمدان چندبود

با آی وی اف باردار شدم یادم نیست ذخیره چقدر بود ولی دیگه تو اون سن بارداری معجزه بود انشالله به زودی خبرهای خوب بهه دستت میرسه

یه مرد وقتی پولدار میشه فکر میکنه به زنان زیادی احتیاج داره ولی یه زن وقتی پولدار میشه فکر میکنه به هیچ مردی احتیاج نداره 💪درود بر زنان قدرتمند