2777
2789
عنوان

درد ودل🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست
هرجارفتم پیدانکردم خارجی بوداخرش ایرانی گرفتم زدمبعدش رفتم داروخونه که دکترم اونجاهنوزبازنشده بودچقد ...

داروخونه بازشدرفتم برای آخرین آمپول زدن اونوزدم شوهرم رفت نمونه گرفت بعدم رفتم برای تخمک کشی چقدردردکشیدم گفتن سه روزدیگه تشریف بیارین تانتیجه بهتون بگم بعذازسه روزرفتم

داروخونه بازشدرفتم برای آخرین آمپول زدن اونوزدم شوهرم رفت نمونه گرفت بعدم رفتم برای تخمک کشی چقدردرد ...

اماتخمک بارورنشدگفتن مشکل ژنتیک داره بدترین حالت روداشتم اونروزازاون شهرتاخونه فقط اشک ریختم جوری گریه میکردم کسی اشکمونمیدی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین توی اکثر موقعها که جواب نمیده برای استرس هست و فکر درگیر شما من خیلی هارو دیدم که سالها پیگیر بودن دقیقا از وقتی که دیگه دکتر نرفتن و پیگیر نبودن حامله شدن،یکم به خودت ذهنت اجازه بده نفس بکش رها کن بسپار به خدا بزار ذهنت آزاد بشه بزار بدنت ریلکس بشه از این استرس و افکار بیاد بیرون انشالله برای تو هم میشه

🥴امضام نمیاد 

دوسال گذاشتم کنار همه چیزرودپباره گفتن یه دکتراینترنتی ویزیت میکنه بازم اقدام کردم رفتم پیش بایکی ازلقوام داروهاروگرفتم همسرم همینجوربهش یه آزمایش دادگفتن بایدحتمابری مرکزناباوری توشهرخودم نبودرفت شهردیگه انجام دادگفت این خودش نیست🥲

همسرم کنارکشیدچون نمیتونست بره یه شهر دیگه چپن شرایط کاریش احازه بهش نمیداد

بازولش کردیم تایکسال دیگه الان رفتیم یه شهربزرای اقدام ای وی اف داروداریم میخوریم من آزمایش دادم ذخیره تخمدونم اومده پایین086/شده الان بازناراحت شدم

برای همسرم آزمایش نوشته اونروزنمیتونستیم انجام بدیم

تاامروزبهش گفتم بروهمون بیمارستان که میخوادای وی اف انجام بده شبش حتی به یکی زنگ زدیم گفت اره انجام میده تالعنتی الکی گفته همسرم دوساعت رفته تانبوده

الان میگه مقصرتوهستی من چکارکنم من مقصرنبودم 😔

الان فردابایدبره همون شهریه آزمایشگاه اگه میدونستم حتمامیگفتم برواونجا

امایه چیزه دیگه اونجاکه همسرم میرفت من چندروزپشت سرهم زنگ میزدم جواب نمیدادن😔

الان ازتون خواهش میکنم برام دعاکنیداینباربرام بگیره خسته شدمازچشم انتظار

ببین توی اکثر موقعها که جواب نمیده برای استرس هست و فکر درگیر شما من خیلی هارو دیدم که سالها پیگیر ب ...

برعکس اینسری استرس نداشتم اماامروزبابت این اتفاق ناراحت شدم 🥲

چون من مقصرنبودم جلوخودش زنگ زدم گفت انجام میدیم آزمایش رو