2777
2789
نه نچیدم هنوز برای اتاقش موکت نخریدم با تخت و کمد،نزدیک 700تومن تمام وسایل خورده ریزه و لباس شد تخت ...

مبارکه ایشالله به سلامتی

امیدت فقط به اون بالایی باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خدایی چی میخرین که میشه شش تومن.???? لوستر واسه سیسمونی ????هزینه ی دکوراسیون خونتو پای سیسمونی بچه ...

لوستربرای اتاق بچه دیگه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
خدایی چی میخرین که میشه شش تومن.???? لوستر واسه سیسمونی ????هزینه ی دکوراسیون خونتو پای سیسمونی بچه ...

راحت میشه 6تومن هزینه کرد

ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون

یا 50دست لباس و عروسک

خدایا شکرت هزاربار

خب هرچي واسه بچه خرج ميشه ميره تو قالب سيسموني ديگه...بعدشم اجبار نيست كه،هركي ميتونه،دوست داره يا در توانش هست انجام ميده..

[QUOTE=61032706]راحت میشه 6تومن هزینه کرد ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون یا 50دست لباس و عروسک[/QUOTEما کلا یادمون رفته وسیله اسمش روشه لازمه واسه انجام دادن کار.ما میخریم که خاله خان باجیا ببینن چششون دراد

[QUOTE=61032706]راحت میشه 6تومن هزینه کرد ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون یا 50دست لباس و عروسک[/QUOTE ...

ادم داشته باشه میخره نداشته باشه هم بنظرم مهم نیست با 500تومن میشه چیزای اولیه و کافی رو خرید

خدایا شکرت هزاربار

من خودم سيسمونيم رو خريدم،،حتي يه هزار تؤمنّي از خانواده ام نگرفتم،،قصد چشم و هم چشمي با كسيم نداشتم،،آدم واسه بچه خودش خرج ميكنه،گرمي زندگيشه،،دست خودت كه نيست ميري بازار دلت ميخواد همه چي بگيري واسش،هيچي كم نذاري..