2777
2789
نه نچیدم هنوز برای اتاقش موکت نخریدم با تخت و کمد،نزدیک 700تومن تمام وسایل خورده ریزه و لباس شد تخت ...

مبارکه ایشالله به سلامتی

امیدت فقط به اون بالایی باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی چی میخرین که میشه شش تومن.???? لوستر واسه سیسمونی ????هزینه ی دکوراسیون خونتو پای سیسمونی بچه ...

لوستربرای اتاق بچه دیگه

امیدت فقط به اون بالایی باشه
خدایی چی میخرین که میشه شش تومن.???? لوستر واسه سیسمونی ????هزینه ی دکوراسیون خونتو پای سیسمونی بچه ...

راحت میشه 6تومن هزینه کرد

ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون

یا 50دست لباس و عروسک

خدایا شکرت هزاربار

خب هرچي واسه بچه خرج ميشه ميره تو قالب سيسموني ديگه...بعدشم اجبار نيست كه،هركي ميتونه،دوست داره يا در توانش هست انجام ميده..

[QUOTE=61032706]راحت میشه 6تومن هزینه کرد ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون یا 50دست لباس و عروسک[/QUOTEما کلا یادمون رفته وسیله اسمش روشه لازمه واسه انجام دادن کار.ما میخریم که خاله خان باجیا ببینن چششون دراد

[QUOTE=61032706]راحت میشه 6تومن هزینه کرد ولی چرا اخه ست کالسکه 1میلیون یا 50دست لباس و عروسک[/QUOTE ...

ادم داشته باشه میخره نداشته باشه هم بنظرم مهم نیست با 500تومن میشه چیزای اولیه و کافی رو خرید

خدایا شکرت هزاربار

من خودم سيسمونيم رو خريدم،،حتي يه هزار تؤمنّي از خانواده ام نگرفتم،،قصد چشم و هم چشمي با كسيم نداشتم،،آدم واسه بچه خودش خرج ميكنه،گرمي زندگيشه،،دست خودت كه نيست ميري بازار دلت ميخواد همه چي بگيري واسش،هيچي كم نذاري..

2790
2778
2791
2779
2792