چمدونن مدیر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 عنوان گپ بزنیم | مشاهده متن کامل بحث + 34 بازدید | 28 پست حوصلم پکیدهیکی بیاد بحرفیماصن چرا یکیچند نفر بیان نمیشه اینجا گپ زد بحرفیم؟ دیروز | 18:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 دلم میخواد بمیرمیعنیاااا خدا لعنت کنه این آنوزش پرورشو معلمارواین مدیر لعنت شده میگه برین تایید تحصی ... خیلی دردسر دارهالان زمان برگزاریش کیه امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 خیلی دردسر دارهالان زمان برگزاریش کیه کنکور خو هنو معلوم نیخوب بود الان تموم شده باشیمنهاییام از ۲۱ تیر شروع میشهتو دانشجویی؟
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 کنکور خو هنو معلوم نیخوب بود الان تموم شده باشیمنهاییام از ۲۱ تیر شروع میشهتو دانشجویی؟ ن من خیلی ساله از دوران دانشجوییم میگذره😂😂 امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 ن من خیلی ساله از دوران دانشجوییم میگذره😂😂 وای خوشبحالتتتت😂😂😂😂🎀یعنیااا دیگه دلم میخواد با همه دعوا کنمبگیرم خفشون کنم ایناروعوض بهتر شدن روز به روز پسرفت🤧🤧🤧🤧
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 وای خوشبحالتتتت😂😂😂😂🎀یعنیااا دیگه دلم میخواد با همه دعوا کنمبگیرم خفشون کنم ایناروعوض بهتر شدن ر ... قربونتواقعا حق داریخیلی سخته ک آدمو تو بلاتکلیفی و سردرگمی میذارن امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 قربونتواقعا حق داریخیلی سخته ک آدمو تو بلاتکلیفی و سردرگمی میذارن بعد تازه در عین بی مسئولیتی خودشون ماهارو بی مسئولیت میکنن😒😪
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 بعد تازه در عین بی مسئولیتی خودشون ماهارو بی مسئولیت میکنن😒😪 ن اینو بگوبگو در عین بی مسئولیتی انتظار بهترین ها رو از ما دارن😂😭 امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 ن اینو بگوبگو در عین بی مسئولیتی انتظار بهترین ها رو از ما دارن😂😭 وای باید با طلا نوشت رو بیلبورد بزرگ زد جلو در اونجا که این یارو ها میرن تصمیمات اذیت کردن ماهارو میگیرن🤧
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 وای باید با طلا نوشت رو بیلبورد بزرگ زد جلو در اونجا که این یارو ها میرن تصمیمات اذیت کردن ماهارو می ... والا ب خدا🤣ینی همه از مسئولین تا پدر مادرا انتظار ی نتیجه ی عالی رو دارندیگه کسی نمیگه ک کنکوری بیچاره چقد امسال عذاب کشید و اذیت شد امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 والا ب خدا🤣ینی همه از مسئولین تا پدر مادرا انتظار ی نتیجه ی عالی رو دارندیگه کسی نمیگه ک کنکوری بیچ ... اره والامنی که اصن استرسی نبودم دارم به چوخ س.گ میرم خیلی ببخشیدااا😅دلم میخواد بزنم همه چیو متلاشی کنم برم فقط پی عیش و خوشگذرونی
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 اره والامنی که اصن استرسی نبودم دارم به چوخ س.گ میرم خیلی ببخشیدااا😅دلم میخواد بزنم همه چیو متلاشی ... عزیزممماین روزام میگذرهامیدوارم موفق باشی همیشه امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁
چمدونن مدیر استارتر عضویت: 1404/11/01 تعداد پست: 304 عزیزممماین روزام میگذرهامیدوارم موفق باشی همیشه مرسی عزیزمامیدوارم حد اقل بهتر بگذرهنه اینجوری که بخوان عذابمون بدن😪
لیلی_آگان عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 118047 مرسی عزیزمامیدوارم حد اقل بهتر بگذرهنه اینجوری که بخوان عذابمون بدن😪 فداتان شاالله امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁