2777
2789
دلم میخواد بمیرمیعنیاااا خدا لعنت کنه این آنوزش پرورشو معلمارواین مدیر لعنت شده میگه برین تایید تحصی ...

خیلی دردسر داره

الان زمان برگزاریش کیه

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور خو هنو معلوم نیخوب بود الان تموم شده باشیمنهاییام از ۲۱ تیر شروع میشهتو دانشجویی؟

ن من خیلی ساله از دوران دانشجوییم میگذره😂😂

امروز صب از خواب بیدارشدم ی لیوان آب جوشیده ی ولرم خوردم،تمام سموم بدنم یک صدا گفتن:جووووووون دیگه چیکارا بلدی؟😁

ن من خیلی ساله از دوران دانشجوییم میگذره😂😂

وای خوشبحالتتتت😂😂😂😂🎀

یعنیااا دیگه دلم میخواد با همه دعوا کنم

بگیرم خفشون کنم اینارو

عوض بهتر شدن روز به روز پسرفت🤧🤧🤧🤧

وای خوشبحالتتتت😂😂😂😂🎀یعنیااا دیگه دلم میخواد با همه دعوا کنمبگیرم خفشون کنم ایناروعوض بهتر شدن ر ...

قربونت

واقعا حق داری

خیلی سخته ک آدمو تو بلاتکلیفی و سردرگمی میذارن

بعد تازه در عین بی مسئولیتی خودشون ماهارو بی مسئولیت میکنن😒😪

ن اینو بگو

بگو در عین بی مسئولیتی انتظار بهترین ها رو از ما دارن😂😭

ن اینو بگوبگو در عین بی مسئولیتی انتظار بهترین ها رو از ما دارن😂😭

وای باید با طلا نوشت رو بیلبورد بزرگ زد جلو در اونجا که این یارو ها میرن تصمیمات اذیت کردن ماهارو میگیرن🤧

وای باید با طلا نوشت رو بیلبورد بزرگ زد جلو در اونجا که این یارو ها میرن تصمیمات اذیت کردن ماهارو می ...

والا ب خدا🤣

ینی همه از مسئولین تا پدر مادرا انتظار ی نتیجه ی عالی رو دارن

دیگه کسی نمیگه ک کنکوری بیچاره چقد امسال عذاب کشید و اذیت شد

والا ب خدا🤣ینی همه از مسئولین تا پدر مادرا انتظار ی نتیجه ی عالی رو دارندیگه کسی نمیگه ک کنکوری بیچ ...

اره والا

منی که اصن استرسی نبودم دارم به چوخ س.گ میرم خیلی ببخشیدااا😅

دلم میخواد بزنم همه چیو متلاشی کنم برم فقط پی عیش و خوشگذرونی

اره والامنی که اصن استرسی نبودم دارم به چوخ س.گ میرم خیلی ببخشیدااا😅دلم میخواد بزنم همه چیو متلاشی ...

عزیزممم

این روزام میگذره

امیدوارم موفق باشی همیشه

مرسی عزیزمامیدوارم حد اقل بهتر بگذرهنه اینجوری که بخوان عذابمون بدن😪

فدات

ان شاالله