2777
2789
عنوان

خدا فرق گذار

132 بازدید | 29 پست

بین بنده هاش فرق میزاره.یکی خوش بخت عین دوست من ک تک بچس پولدار تو ناز دست ب سیاه وسفید نمیزنه.من داداشم اوتیسمه پدرمارو در اورده پدر مادر دعواییی خودم صعیف لاغر استخونی صدتا مشکل دارم. صدتا بیماری مشکل معده درد کمر درد دست درد گردن ضعیفی چشم.سردرد میگرنی بی پولی قبلا سر کار میرفتم الان ازبس مثل مرده هستم.الانم ببخسید بخاهیی بگوزی میگه حسابداری بلدی فروشندگی هم حقوق کمه راه دور بی وسیله.من ک لیاقت سر کار دارم جون ندارم.دوستم ک جون داره ناز داره نمیره.هیچ کاری از خونه شونو انجام نمیده مادرش میره قالی تکون نمیده.من کار خونه دارم داداش مریض نگه داری دارم.دعوا پدر مادر بشونم.فقر کشت منو.اون تو ناز وعشق حال خاستگار دارم ازبس لآغرم میان ومیرن.حجاب دارم .اون حجاب نداره.برا جهزیمم باید کار کنم اون راحت براش میخرن.خیلی هم پولدار نیستن.خوش ب حالشه.

خدابرام کافیه

اره همه بنده های خدا از اول خلقت باهم فرق داشتن و قرار نبوده مثل هم با شرایط مثل هم باشن

از همون زمان ادم و هوا و هابیل و قابیل ادمها متفاوت بودن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یه دوست دارم تک فرزنده بسیار اخلاق گ.وه و بینهایت خودخواه فقط من بودم که تحملش میکردم.... الان داره مهاجرت میکنه بعد من دارم با هزار تا فکر و خیال درس میخونم.. واسه همه هست حرص نخور.. بجاش واسه خودت دعا کن...

نوشتی حجاب دارم اون حجاب نداره

یعنی اینو یه برتری میدونی و فکر میکنی خدابابتش باید وضعتو بهتر از اون کنه ...

فکنم دلیل اینکه عقب تری رو فهمیدم

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

به عنوان کسی که نسبت به اطرافیانش در نازو نعمت بودم دارم بهت میگم عاقبت آدمارو فقط خدا میدونه

بعضی از اون ها که در وضعیت بدتری نسبت به من زندگی میکردن یه جوری ورق زندگیشون برگشت که همه شاخ درآوردن

در عوض من یه زندگی معمولی دارم

نوشتی حجاب دارم اون حجاب ندارهیعنی اینو یه برتری میدونی و فکر میکنی خدابابتش باید وضعتو بهتر از اون ...

اون خوش شانس تره با چند تاپسر خابید خدا کاریش نداشت اقبالش بهتره منه

خدابرام کافیه

ن ربطی ب اون نداره.کلن گفتم.

کولا یعنی چی؟

دلیلشو بگو خب نمیشه وسط اینجور بحثی همینجوری بی دلیل یه خط انداخته باشی وسط

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

اصلن دلیل اینکه همون اول قابل هابیل رو کشت از روی همین حسادت و تفاوت بود

قرار شد هابیل با زنی زیباتر ازدواج کنه و قابیل براش زنی زشتتر مقدر شده بود و از این وضعیت ناراضی بود

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

اصلن دلیل اینکه همون اول قابل هابیل رو کشت از روی همین حسادت و تفاوت بود قرار شد هابیل با زنی زیباتر ...

چه ربطی داره.چرا من حسرت بخورم.اون ناز داشته باشه

خدابرام کافیه

نوشتی حجاب دارم اون حجاب ندارهیعنی اینو یه برتری میدونی و فکر میکنی خدابابتش باید وضعتو بهتر از اون ...

فکر کنم منظورش اینه اون که به حرف خدا بیشتر گوش کرده ولی خدا زندگیشو بهتر نکرده

فکر کنم منظورش اینه اون که به حرف خدا بیشتر گوش کرده ولی خدا زندگیشو بهتر نکرده

خب اگه طرز و سطح فکرش اینه خدا گفته روسری سرت کن خوشبختت کنم بازم دلیل پست رفتشو میبینم

کولا یعنی چی؟دلیلشو بگو خب نمیشه وسط اینجور بحثی همینجوری بی دلیل یه خط انداخته باشی وسط

یعنی انکه همه چیش بامن فرق داره.ستم ها من کشیوم اون نه درد ها کشیدم اون نه.لباس خوب داره که لختی بیاد من چی .😔

ریتم خوش شانسیش بهتره منه

خدابرام کافیه