2777
2789
عنوان

زندگی شخمی من

96 بازدید | 10 پست

لعنت به سال 86 که من دنیا اومدم

لعنت به ساعتی که پاگذاشتم تو این دنیا

ن کسیو دارم ن خانواده ای که پشتم باشه ن کسی که دوستم باشه خودمم بی عرضه ام یعنیی به خداا نمیدونم خدا چرا منو خلق کرده هیچکس منو نمیخواد

کاش بمیرم از خودکشی میترسم کاش مرگ طبیعیم به زودی فرابرسه💔😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خستم ابجی از همه چی کسیم نیست باهاش دردودل کنم

میفهممت منم گاهی وقتا اینطوری میشم ۵ سال ازت بزرگترم میفهمم چی میگی، کلا زندگی برای ما هشتادیا خیلی سخت و نا عادلانه ست

شاید اگر تو نیز به دریا نمیزدی، هرگز به این جزیره کسی پا نمیگذاشت...🌊🌞

میفهممت منم گاهی وقتا اینطوری میشم ۵ سال ازت بزرگترم میفهمم چی میگی، کلا زندگی برای ما هشتادیا خیلی ...

زندگی من کلا اینطوره همه از دور حسادتمو میکنن ولی از درون خودم میسوزم هرثانیه میخوام بمیرم

زندگی من کلا اینطوره همه از دور حسادتمو میکنن ولی از درون خودم میسوزم هرثانیه میخوام بمیرم

خدانکنه عزیزم

شرایطت چیه

دانشگاه میری یا کنکور داری

خدانکنه عزیزم شرایطت چیه دانشگاه میری یا کنکور داری

ن خانوادم میخوادنم ن کسی

یه زندگی شخمی دارمااا از بیرون ببینیم میگی این دختر خوشبخترین دختر دنیاست درحالیکه بدبخترین دختر دنیام

اصلا بحث کنکور نیست کنکور یه بخش زندگیه کلا زندگی من مشکل داره امسال کنکور میدم

ن خانوادم میخوادنم ن کسی یه زندگی شخمی دارمااا از بیرون ببینیم میگی این دختر خوشبخترین دختر دنیاست د ...

عزیزم چی بگم انشاءالله خدا مشکلت رو حل کنه و کنکور بهترین رشته و دانشگاه قبول بشی!

وقتی دانشگاه قبول بشی تایم زیادی رو اونجایی کلی دوست خوب پیدا میکنی و سرت گرم میشه

من خودم دوران دانشگاهم بهترین دوران زندگیم بود به طوری که الان که تموم شده حسرت شو میخورم که چه روزای خوبی داشتم الان دیگه فارغ التحصیل شدم😉