2777
2789
عنوان

دندون پرشده

48 بازدید | 14 پست

دندونمو پر کردم همون لحظه به دکتر گفتم حس میکنم بلنده گفت نه بی حسی نمیفهمی الان

ولی یه هفته حس میکنم بلنده نمیدونم من اینجور حس میکنم یا واقعا بلنده از کجا بفهمم

نه اون لحظه ادم اونطوری فکر می کنه بعد دو سه روز دیگه باید خوابیده باشه

خدا می گوید نگو بدون آن نمی توانم زندگی کنم ، تو را بدون آن هم زنده نگه می دارم وفصل عوض می شود ، سایه درختانی که سایه می افکنند خشک می شود ، صبر لبریز می شود، یار را که جان و دلت بود غریبه می شود و ذهنت متعجب می شود ، دشمن برمی خیزد و تبدیل به بهترین دوستت می شود ، دنیای غریبی است هر چیزی را که می گویی نمی شود اتفاق می افتد ،می گویی نمی اُفتم ، می افتی ، سقوط می کنی ، عجیب ترینش هم این است می گویی مردم اما زنده می مانی...:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ بلند باشه نمیتونی چیزی بخوری

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق

برای منم همینجوری بود دکترم گفت دو روز دیگه اگه حس کردی بلنده بیا تراش بدم که رفتم درست کرد

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

همون لحظه معمولا تراش نمیدن زیاد چون موادش تازه اس و ممکنه بریزه....اگه چند روز گذشته هماهنگ کن بری درست کنه

درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉

حس میکنم وقتی دندونام رو روهم میذارم اول اون دندونه حس میشه

اگ رومخه ببر تراش بده

لطفا کتاب‌ِ خوبِ‌ غیرِ زرد معرفی‌ کنید#عاشق_کتاب علاقمند ب رمان‌های روانشناسی طور هستم کتاب‌هایی ک آشنا هستم کوری_دختری از جنس خاک_کیمیاگر_جز از کل_کتاب دزد_بلندی های بادگیر_دختریکه ماه را نوشید_ما تمامش میکنیم_خطاب به عشق
برای منم همینجوری بود دکترم گفت دو روز دیگه اگه حس کردی بلنده بیا تراش بدم که رفتم درست کرد

چرا دکترا اینجوری شدن من این سومین دندونیه که برام زده بلنده اون یکیا تیر میکشیدن اینم که اینجوری

چرا دکترا اینجوری شدن من این سومین دندونیه که برام زده بلنده اون یکیا تیر میکشیدن اینم که اینجوری

وقتی اولیش خوب نبوده پیشش رفتی چرا بعدیارو پیشش رفتی