2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 44 پست

عجیبا قریبا... خب دیگه خواهر خودتم مقصره اگه خودش نمیخواست ک بزور کسی به دوستی مجبورش نمیکرد... نمیدونم بنظرم تو مسئول حل این مشکل نیستی خودتو ازار نده

زندگی همان جوانه است که روزی میروید و روزی میمیرد🌱... دور افکار و آرزوهایت حصار نومیدی نکش که تو همیشه میتوانی رویایت را خلق کنی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر گارد داری به نظرات ملت میترسی بگیم تجاوز نبوده و خود خواسته بوده؟خب حتما همینه ۱۵ ساله ای که می ...

حالت خوبه؟! ۱۵ سالشه چه خودش بخواد چه نخواد تجاوز محسوب میشه چون عقلش کمه زیر سن قانونیه اون نرخر پدوفیل رو باید از ماتحت دار بزنن بعد تو میگی خودش خواسته؟!

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

اسی پدر مادرت به خاهرت توجه داشتن ؟؟

میشه یکم بیشتر بگی ..ینی اون تربیتی که رو تو گذاشتن فرق داست با خاهرت ..حالا په بیرون رفتن یا تو خونه کدوم مورد ازاد تر بود خودت یا خاهرت

من عاشق این زنم هر کی پرچم اسرابیل دستشه مادر قهبس بی ناموس 🤣🤣🤣🤣😘😘

زندگی ما برگرفته از تصمیم هامونه و هرکسی مسئول زندگی خودشه .

شمام زندگی خودتو بکن اگه میخواست اصلاح بشه تا الان شده بود دلسوزی و دخالت دیگران هم تاثیری روش نداره چون به این چرخه حال بهم زن عادت کرده .همون اول باید جلوشو میگرفتین یکم خانواده بیخیالی دارین مگه میشه این همه بره بیرون بیاد و بهش شک نکرده باشین .

شما مسیر خودتو برو ذهنتو درگیرش نکن

عزیزم غلط کرده کسی بخواد توهین کنه. خواهرت مشکل داره وگرنه ک خودت و خانوادت موردی ندارین. ی سری وقتا بعضی بچه ها مث درد میمونن برای ادم بیچاره مادرپدرت. اما اگر خودش نخواد درست بشه باید رهاش کرد . مثلا تراپی نیاد قرص اعصاب مصرف نکنه(چون این موضوعات از اعصابه ) و نخواد سر ب راه باشه یا ازدواج کنه فقط باید رهاش کرد. چون تموم نمیشه گندکاریاش. من ی دوست داشتم اینجوری بود.کلا ولش کردن ب حال خودش

کلا چندسال قرار زندگی کنیم.زودی تموم میشه .پس بیخیال باش و شل کن لذت ببر

خودتون هم مقصرید

چطور اینه همه بیرون میرفت شک نکردين

چطور چند بار پیگیر دوست هایی که میگه نشدین

من خواهرم با یه پسر دوست شد همون شب اول که ساعت 2 شب خوابید فهمیدم با پسری حرف زده

یکی از سخت ترین کارهای دنیا چال کردن آرزو هاست نه آرزو های ماورایی بلکه آرزو هایی که واسه جامعه اصلا آرزو حساب نمیشه و اصلا دغدغه ای مثل اون ندارن که اسمش بشه آرزو

ببخشید که خودش رفته با مرد متاهل تو رابطه تو رابطه دعا و مناجات نمیکنن مخصوصا مردا🙄نمیشه با یه متجا ...

اخه نوشته تجاوز کرده بهش

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

چقدر گارد داری به نظرات ملت میترسی بگیم تجاوز نبوده و خود خواسته بوده؟خب حتما همینه ۱۵ ساله ای که می ...

والا

تجاوز اون بدبختی بهش شده که از دنیا بی خبر یهو براش اتفاق افتاده

نمیشه آدم با همه شهر خاطره داشته باشه و توقع داشته باشه کسی بهش دست نزنه

در ضمن توی تجاوز یکی از طرفین ناراضی که من قطع به یقین میگم ابجیش راضی بوده

لعنتی عوض شو 

قشنگم ببخشید این رو می گم ولی خواهرت خیلی بی فهم و قدرنشناس هست چون هرکسی دیگه این کار رو کرده بود پدر و مادر اسمش رو هم نمی آوردن،ببخشید خیلی عذر می خوام که اینو می گم ولی خواهرت باید تنبیه بشه و یه جوری تنبیه اش کنید منظورم کتک و تنبیه بدنی نیست،مثلا با لحن تند و جدی باهاش صحبت کنید و تهدیدش کنید بگید که یه بار دیگه این کارارو انجام بده دیگه اسمش رو هم نمیارید واگر هزینه اش رو دارید ببریدش روان پزشک بخاطر صحنه تلخی که تجربه کرده و همچنین این که دست از این کارای اشتباه بر نمی داره،شما ۱۰۰ خودتون رو گذاشتید ولی خواهرتون واقعا داره اذیت تون می کنه باید ببریدش روانپزشک و همچنین زیاد روی خوش بهش نشون ندید و تهدیدش کنید

اصلا سعی کردین ببرینش روانپزشک؟ شاید اگه همون سن ۱۲ ۱۳ سالگی پیگیر میشدین میشد جلو اینهمه فاجعه رو گرفت. الانم فقط درمان راهشه نه کتک و غیره

آخــــــیشـ... آخــــــیشـ... امضام بعلت گزارش و تهدیداوباش نی نی سایتی پاک کردم.

متاسفانه خواهرت عادت کرده و باید واقعا درمان بشه با وشوهردادن اینا هم درست نمیشه ... منم ی دختر عمو داشتم همینطور بود و هست الان 50 سال داره اما چشمش سیر نیست ... مشاوره ببرید شاید راه درمانی باشه ... به خانم اون آقا زنگ بزنید یا به همون آقا بگید اگر همرت بیاد اینجا ما از تو شکایت می کنیم ما هم میایم جلو خونه آبروی تو رو می بریم ... ناراحت نشی اما بیچاره عموی منم آواره شد از اون محل رفت ... واقعا درک می کنم خیلی سخته