2777
2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 427 بازدید | 44 پست
والا تجاوز اون بدبختی بهش شده که از دنیا بی خبر یهو براش اتفاق افتادهنمیشه آدم با همه شهر خاطره داشت ...

بنظر منم برااینکه بهش حمله نکنن داستانو عوض گرده جور دیگ اینجا گفته کاربرا نریزن تو سرش

احتمالا با مرتیکه دوست بوده همه جور باهم بودن اونم پولش میداده

بعد زنش فهمیدع الانم دختره میترسه زنش بیاد پته دختره رو بریزه ااومده راهکار میخاد

دیگ برا ما جور دیگ بیان میکنه هه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قشنگم ببخشید این رو می گم ولی خواهرت خیلی بی فهم و قدرنشناس هست چون هرکسی دیگه این کار رو کرده بود پ ...

ما کم کاری نکردیم مامانم هر سری تهدید میکنه که از خونه پرتش میکنه بیرون

وایسا ببینم تو اصلا حواست هس به خواهرت که هم شیره اید تجاوز شده بعد فهمیدن این کتکش زدید چتونه قضاوت نمی کنم اره میدونم سخت بوده ولی چرا اینجور نابالغانه رفتار کردید و خب درباره دوست پسر جدیدشم نیاز نیس حساس شید میگین چه کار کنه سر یه اتفاق خونه نشین شه تصمیم گرفته به زندگیش برسه جا این کارا درکش و کنید و مراقب باشید و ببینید این جدیده چطور ادماییه اصلا شاید با همین ازدواج کنه نظرت چیه

🫂🩷

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

چندسالته؟

من اصن باورم نشد

تو باورت شد؟

دوازده سالع و تن فروشی😑اگه راسته چقد دنیا عوض شده

من همش داخل خونم کم بیرون میرم شاید بیخبرم از اوضاع

منو میگی؟

و ما با صبری که اجبار بود، روزگار گذراندیم

اخه نوشته تجاوز کرده بهش

عزیزم نمیشه آدم خودش بره با همه شهر خاطره بسازه بعد اسمش بزاره تجاوز 🙁

اسی هم چون میترسید اینجا ابجیش مقصر بشه اینطوری نوشته

وگرنه مگه اون همه قراری که رفته و اصلا شروع آشنایی

مجبوری و زوری بوده؟ خودش رفته

مرد 40 ساله متاهل هم قطعا قصدش خیر نیست

لعنتی عوض شو 

با کتک یا بیرون انداختن از خونه فقط بدتر میکنید حتما پیش روان پزشک ببریدش مخصوصا چون سابقه خودکشی هم داشته ...

با تهدیدات و تجاوزی که صورت گرفته توسط اون مرتیکه از اون عوضی هم شکایت کنید حتما

رها هستم :)کار فاتح _قلبم ...🫀🤍🙂

من اصن باورم نشدتو باورت شد؟دوازده سالع و تن فروشی😑اگه راسته چقد دنیا عوض شده من همش داخل خونم کم ب ...

اره راس میگه تن فروشی نمیکنن لاس میزنن من خودمم دیدم بچه۱۳ساله بغل دوس پسرش بود کن هم سن ایجی اسیم هنوز رو مگس نر حساسم😂😂

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

حالت خوبه؟! ۱۵ سالشه چه خودش بخواد چه نخواد تجاوز محسوب میشه چون عقلش کمه زیر سن قانونیه اون نرخر پد ...

مطمئنی اصل داستان همینع؟

اصن باش هرچی تو میگی یارو متجاوز

اون ۱۵ ساله چرا باید بره با ۴۰ ساله رفیق شه؟؟؟؟؟ب چ دلیل؟؟؟؟؟

اصل داستان این نیس

حالت خوبه؟! ۱۵ سالشه چه خودش بخواد چه نخواد تجاوز محسوب میشه چون عقلش کمه زیر سن قانونیه اون نرخر پد ...

از نظر شما ۱۵ زیر سن قانونه

سن قانونی برا دختر ۹ ساله

فامیل ما باهم دورهمی رفتن بیرون ی پسر ۷ ساله داشتن ک ی دختر ۱۲ ساله اون یکی فامیل برده بودش تو آب کارون بازی کنن پسره گیر کرد تو گل و غرق شد

دختر ۱۲ ساله تو دادگاه بالغ حساب شد و محکم شدن به پرداخت دیه کامل

بعد ۱۵ سال را میگی زیر سن قانونی؟؟

ما کم کاری نکردیم مامانم هر سری تهدید میکنه که از خونه پرتش میکنه بیرون

آره قشنگم دقت کنی خودمم نوشتم که شما ۱۰۰ خودتون رو گذاشتین این خواهرت هست که واقعا رو مخ هست و داره کم کاری می کنه،ببخشید که اینو می گم ولی اگر مامانت یه بار دیگه دید خواهرت رفته دوباره تو فاز این کارا واقعا با نهایت بی احترامی از خونه پرتش کنه بیرون حتی شده برای ۱ ساعت

اسی پدر مادرت به خاهرت توجه داشتن ؟؟میشه یکم بیشتر بگی ..ینی اون تربیتی که رو تو گذاشتن فرق داست با ...

اتفاقا مامانم اخلاقش قبل از اونموقع با اون خواهرم خیلی خوب بود هیچی واسش کم نذاشتن همه کار کردن به منکه اصلا توجه نمیشد من بدبخت با اینکه هیچ غلطی نکردم تو عمرم هیچوقت مامان بابام پشتم نبودن هیچوقت خوبمو نخواستن ولی بازم با اینکه هیچکس پشتم نبود و نیست هیچوقت حاضر نیستم حتی با یه پسر غریبه چش تو چش بشم

تاپیکو قفل میکنم اگه خواستی جواب بدی درخواست بده لطفا