2777
2789
عنوان

محیط کار سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 79 پست
منم ۴ ماهه همین کارو میکنمهر بار میخوام برم میگم هیچ واکنشی نشون نده انگار در و پنجره ستولی هر سری ی ...

چی بیشعوزه ولش کن همینجودی نادیدش بگیر فکر کردم میگی یه زندانی عاشقم شده نمیشه انتقالی بگیری ؟ یا یه روز بزنی تو پرش که دیگه از این غلطا نکنه

کاربری دست ۳ تا رفیق قدیمیه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

چون ساعت حضورش نسبت به درآمدش خوب بود رفتمیکسال مشکلی نداشتم۴ ماهه که یه مرد کثیف داره اذیتم میکنه

با زندانیا مشکلی نداری ؟یعنی فقط برای من ترسناکه ؟البته منکر درامد خوبش نمیشم ولی سخته

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

چی بیشعوزه ولش کن همینجودی نادیدش بگیر فکر کردم میگی یه زندانی عاشقم شده نمیشه انتقالی بگیری ؟ یا یه ...

پارایش کلفته رفیق صمیمی حراسته

به حراست گفتم

گفت برا من تعریف نکن

اگه قصد شکایت داری برو شکایت کن!

با زندانیا مشکلی نداری ؟یعنی فقط برای من ترسناکه ؟البته منکر درامد خوبش نمیشم ولی سخته

نه اصلا

اتفاقا مظلوم و بدبختن

هیچ ترسی نداره که آدم دلشم به حالشون میسوزه

پارایش کلفته رفیق صمیمی حراستهبه حراست گفتم گفت برا من تعریف نکناگه قصد شکایت داری برو شکایت کن!

خب نادیدش بگیر تو هم مثل اون بدجنسی کن اصلا تیکه بپرون یا اینکه جدی راست میگه شکایت کن اگه حرفی زد ضبطش کن تا دیگه از این غلطا نکنه

نه اصلااتفاقا مظلوم و بدبختنهیچ ترسی نداره که آدم دلشم به حالشون میسوزه

پس مشکل ذهنیت منه که اینقد بده

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

محیطه کاری همینه خدا نکنه گیر آدم عوضی بیفتی

۲ سال مطب داشتم تو شهر کوچیکی که طرح بودم

خیلی خوب بود آقا بالاسر نداشتم

الان برگشتم شهر خودمون

رقابت بالاس برای مطب زدن و خاک خوری داره

فعلا نخواستم مطب بزنم و چند جا کار کنم

که این شکلی شد

خب نادیدش بگیر تو هم مثل اون بدجنسی کن اصلا تیکه بپرون یا اینکه جدی راست میگه شکایت کن اگه حرفی زد ض ...

تو زندان موبایل ممنوعه نمیشه ضبط کرد

آخه من باید برم سر کار یا برم میدون جنگ

حالا جدا از اینا علائم جسمیمو چیکار کنم

بدون استثنا روزایی که اونجا میرم بالا میارم سردرد وحشتناک میگیرم شونه هام درد میکنه شب قبلش خواب ندارم

تو زندان موبایل ممنوعه نمیشه ضبط کردآخه من باید برم سر کار یا برم میدون جنگحالا جدا از اینا علائم جس ...

دختر قوی باش همین میشه مردا پر رو میشن محکم باش بزن تو پرش که انقدر بیشعور نباشه تو تونستی دکتر شدی این همه زحمت کشیدی و موفقی پس از پس اینم بر میای نزار کادتو ازت بگیره برای ۸ روز واقعا حقوق خوبیه حیفه