2777
2789
عنوان

محیط کار سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 79 پست
اوه اوه عزیزم معلومه که نه این همه رحمت نکشیدی که الان کیفیت زندگیت این باشه چرا خانواده اصرار دارن؟ ...

والا پزشکی خوندنم واقعا اشتباه بود

با وجود این همه زحمت و شیفت و امتحان

الان کارم اینه

اینو بگم ۸ روز در ماهه با ۳۴ تومن

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من درک ات میکنم چون تو همچین محیطی بودم و اگه بخوام برگردم به اون زمان بهترین کار بی تفاوت بودنه شما کار خودتو بکن خودت که میدونی داره دروغ میگه و حرفای اون ارزش تو رو تعیین نمیکنه زیادم بهش فکر نکن برات گنده میشه جوری که نمیره از سرت بیرون و فکر میکنی دنیا خراب شده

نازک نارنجی

من درک ات میکنم چون تو همچین محیطی بودم و اگه بخوام برگردم به اون زمان بهترین کار بی تفاوت بودنه شما ...

یبار باهاش بحثم شد سرم داد زد

واقعا آدم کثیفیه

حتی فکر میکنماونجا تحریک جنسی میشه

اتاق کارم باهاش یکیه

یبار باهاش بحثم شد سرم داد زدواقعا آدم کثیفیهحتی فکر میکنماونجا تحریک جنسی میشهاتاق کارم باهاش یکیه

وای خدا

اهای اونی که میگفتی مثل سارا بیا تحویل بگیر اینجا ایرانه ناف امریکا نیست ایرانی جماعت هم شانس ندارن

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

حالا برو شاید خوشت آمد زندان که ترس نداره

یک سال و ۴ ماهه که دارم کار میکنم

۴ ماهه یه مرد کثیف اونجا اذیتم میکنه

تو کامنتام توضیح دادم

بخون لطفا و راهنمایی کن

یبار باهاش بحثم شد سرم داد زدواقعا آدم کثیفیهحتی فکر میکنماونجا تحریک جنسی میشهاتاق کارم باهاش یکیه

ببین منم واکنش نشون دادم خییییییلی شدید تر از تو اما ته ش زورم نرسید هرچی تقلا کردم ثابت کنم اما اصلا انگار فقط داشتم خودمو خورد میکردم اخرام کسی حرف منو باور نکرد و من شدم قربانی و بماند چند سال عمر و سلامتیمو از دست دادم

لازم نیس هیچ واکنشی نشون بدی فقط مکالمه های عادی بین دوتا همکار و اگهههه غلطی ام کرد مدرک جمع کن وویس یا عکس که دستت به جایی بند باشه

ولی حیفه بخاطر همچین کثافتی بکشی کنار نظر شخصیمه

خودت بهتر میدونی

نازک نارنجی

قضیه سارا چیه؟

یه سریاله اسمش فرار از زندان

یه نابغه برای اینکه برادرشو بیاره بیرون میره زندان نقشه فرار میکشه و ..

اونجا یه دکتری هست به اسم سارا عاشق هم میشنو این داستانا

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

ببین منم واکنش نشون دادم خییییییلی شدید تر از تو اما ته ش زورم نرسید هرچی تقلا کردم ثابت کنم اما اصل ...

منم ۴ ماهه همین کارو میکنم

هر بار میخوام برم میگم هیچ واکنشی نشون نده

انگار در و پنجره ست

ولی هر سری یه چیزی میگه یا خبری به گوشم میرسه که برگشتنی با گریه برمیگردم

حالم از قیافه ش و نگاه کردنش به هم میخوره

پاهاشو باز میکنه میشینه

زیر آبمو میزنه

وجهه مو خراب میکنه

توهین میکنه

دو بار به رییس گفتم

ولی فکر میکنم دیگه رییس هم خسته شده