2777
2789
عنوان

محیط کار سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 79 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا بهت استرس میدهمن پزشک زندان ها دیدم راحته کارشون

گفتم بالاتر

محیط سمی که یه همکار آقا درست کرده

مثلا مریضی حالش بد میشه

به همه میگه که من اون مریضو دیدم و دارو ننوشتم

در حالیکه مریض رو به من معرفی نکرده و من روحم خبر نداره

برام ماهی ۳۴ تومن درآمد داره۸ روز در ماه باید برم

زندان زنان ؟حالا کدوم شهر؟

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

☹️

جدی میگم

من کانون بودم

هرروز تو ماشین زار میزدم تا برسم . بالا میاوردم . سرمو میذاشتم رو فرمون جلوی در خودمو فحش میدادم ...

و خب تحمل نکردم اومدم بیرون

بهترین تجربه ی زندگیم بود . با اینکه روانمو نابود میکرد

مشاوری اونجا یا قسمت ملاقات بانوان یا داخل بندی ؟

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

زندانی نشدی که مریض مریضه دیگه میشه مثل سارا تو فرار ازندان

بخون کامنتامو

یه نفر اونجا آزارم میده

و هر روزی که میرم یه ماجرا برام درست میکنه

میان بازدید زیر آبمو میزنه و....

زندانی نشدی که مریض مریضه دیگه میشه مثل سارا تو فرار ازندان

عشقولانش فقط چشتو گرفته ؟😂😂

زندان ترسناکه، ادماش عادی نیستن

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

پزشکمیعنی الان پشیمونی؟خب پس مرا حالت بد بود؟

پشیمون نیستم

ولی تجربه های زیادی پیدا کردم برای آینده

از خیلی لحاظ

اون موقع حالم بد میشد . چند وقت بعد که تو پرونده هام اون تجربیات به دردم خورد فهمیدم سخت بود ، اما تجربه ی لازمی بود

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩