2777
2789
عنوان

محیط کار سمی

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 79 پست

ی بار واسه همیشه مشکل رو حل کن . ممکنه از این جور ادما شایدم بدترش جاهای دیگه ببینی.

مسئول بالاتر از خودتون کیه یا حراست داره اونجا؟ برو به ایشون توضیح بده که اقا اومده پیشنهاد داده و گفتی نه و هر روز داره واست مزاحمت ایجاد می کنه و جای این که وظیفه اشو درست انجام بده مزاحم کار تو میشه و تمرکزت رو بهم می زنه و به دروغ چیزایی رو می گه درموردت. و بهشون بگو که این مشکل همین امروز باید حل بشه چون داره انرژی تو می گیره و به اون مسئول بگو که به اون اقا هم بگن بیاد اونجا تا باهم سه نفره صحبت کنید ببینید مشکلشون چیه و تعهد بدن دیگه ایجاد مزاحمت نکنن.

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختر قوی باش همین میشه مردا پر رو میشن محکم باش بزن تو پرش که انقدر بیشعور نباشه تو تونستی دکتر شدی ...

دیروز نتونستم برم زنگ زدم گفتم فردا میام

امروز هم نتونستم برم

آخرش انقد نمیرم خودشون عذرمو میخوان

والا یک سال هیچ مشکلی نداشتم بعنوان چند ساعت وقت گذرونی میدیدمش

از زمانی که این انگل داره اذیتم میکنه اینطوری شدم

۴ ماهه دارم میجنگم

ی بار واسه همیشه مشکل رو حل کن . ممکنه از این جور ادما شایدم بدترش جاهای دیگه ببینی. مسئول بالاتر از ...

به حراست گفتم

گفت من نمیخوام بشنوم

برو کتبی شکایت کن

یارو خبرچین و دوست حراسته

دیروز نتونستم برم زنگ زدم گفتم فردا میامامروز هم نتونستم برمآخرش انقد نمیرم خودشون عذرمو میخوانوالا ...

اشتباه میکمی خیلیم اشتباه میکنی من باشم میرم یه جوری دهنشو ... میکنم که اون فرار کنه بره

یادت باشه داری به دل اون رفتار میکنی

کاربری دست ۳ تا رفیق قدیمیه

اشتباه میکمی خیلیم اشتباه میکنی من باشم میرم یه جوری دهنشو ... میکنم که اون فرار کنه بره یادت باشه د ...

میدونم

ولی میخوام خلاص شم

بالخره یه خراب شده دیگه کار پیدا میکنم که

خب مسئول بالادستی حراست کیه . هم حراست هم اون اقا رو برو به مسئول بالایی گزارش بده

نمیدونی این سیستم چجوریه

اونو مثلا بهش تذکر دادن

ولی اون داره کار شکنی میکنه

مریض ارجاع نمیده

مریض زندانی رو بر علیه من تحریک میکنه که این دکتر خوبی نیست اگه حالت خوب نشده بخاطر اینه

بعد مریض سر من داد میزنه و خیلی موارد دیگه

کامنتامو بخون ببین چه کارایی میکنه

میدونمولی میخوام خلاص شمبالخره یه خراب شده دیگه کار پیدا میکنم که

کاش نزدیکت بودم باهات میومدم یه روز با خاک یکسانش میکردم

باید یاد بگیری قوی باشی و بجنگی اگه هر دفعه جاییو برای این چیزا ول کنی که نمیشه همش باخت میدی دیگه

کاربری دست ۳ تا رفیق قدیمیه