2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس خجالت شما هم خیلی زیاده؟ من حس میکنم آسمون به زمین اومده حس حقارت میکنم متنفرم اصلا

ببین تو جمع اصلا درست و قشنگ نیست با آدم اینطوری صحبت کنن در واقع با این کارشون شعور و شخصیت خودشون رو زیر سوال میبرن

منم گاهی اوقات یکی یه حرف نابجا میزنه مخصوصا در جمع های خانوادگی خجالت میکشم

شاید حق با طرف باشه ها و مثلا شلخته هم باشم اما اون کار زشتی میکنه که جلو همه میگه

اگر کسی به فکرت باشه و خیر و صلاحت رو بخواد برای نصیحت و اصلاح رفتارت و ... یه گوشه کنار میکشتت و در خلوت باهات مطرح میکنه

ببین تو جمع اصلا درست و قشنگ نیست با آدم اینطوری صحبت کنن در واقع با این کارشون شعور و شخصیت خودشون ...

من هر کار میکنم شلخته میشه حتا وقتی تلاش میکنم. به تو خلوت هم کسی بهم بگه باز همین حس و دارم میگم که این طبیعیه؟

من هر کار میکنم شلخته میشه حتا وقتی تلاش میکنم. به تو خلوت هم کسی بهم بگه باز همین حس و دارم میگم که ...

تو خلوت باز بستگی به لحن اون شخص و اینکه کی باشه داره اگه نزدیکت باشه و بدونی که خیرخواهته و با خوبی بهت بگه نه طبیعی نیست ولی اگر اون آدم غریبه باشه یا مثلا تند برخورد کنه طبیعیه

تو خلوت باز بستگی به لحن اون شخص و اینکه کی باشه داره اگه نزدیکت باشه و بدونی که خیرخواهته و با خوبی ...

ببین حس میکنم که میخواد من و تغییر بده یا چیزی که خودم نمیخوام و بهم تحمیل کنه

ببین حس میکنم که میخواد من و تغییر بده یا چیزی که خودم نمیخوام و بهم تحمیل کنه

چی بگم اگر میبینی به صلاحته خب گارد نداشته باش تغییر در جهت رشد چیز بدی نیست اما اگه میبینی بی مورده مودبانه اما قاطع بگو که تصمیم با خودته و خوب و بد رو تشخیص میدی یا که مثلا بگی ممنون که بفکرمی اما این شخصیت منه و هیچکس کامل نیست و یا خودت اصلا برو یه گوشه باهاش صحبت کن و بگو که از برخوردش ناراحتی مخصوصا تو جمع باعث خجالتت میشه و ... اگرم متوجه نشد میتونی فاصله خودتو باهاش حفظ کن نتونستی هم رو خودت کار کن رو شلختگی و ... چون مرتب بودن و تمیز بودن و ... از فضایل اخلاقیه و چیز بدی نیست و اگرم میبینی نمیشه باید ببینه ریشه اش کجاست ممکنه مشکل شلختگی تو نباشه بلکه شاید علتی داره که واکنش تو میشه شلختگی مثلا یکی افسردگی داره و حال و حوصله انجام کاری رو نداره همیشه کمدش نامرتبه و ... خب میفهمه از چی نشات گرفته این رفتار شلختگیش میره رو افسردگیش کار میکنه یا اهمال کاریش یا هر دلیل دیگه که داره . اما اونی که تو جمع اینطوری بهت میگه رو خیلی درگیر نشو باهاش چون اطرافیان دیگه که تو اون جمعن متوجه این میشن که اون شعور و شخصیتش در چه حده ! به مرور زمان هم که رو خودت کار کنی دیگه دهنشو میبنده و این اونه که کوچیک شده تو که با رو خودت کار کردن بزرگ میشی