دخترکی شاد در من میزیست🥹...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید🦋...خیال پرواز داشت😍... و آرزوی رهایی...پر از غصه شد🥲...از رویاهایش دست کشید🙂...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد💔...پولک بالهایش ریخت... پرپر شد...
منم نزدیک چند ماه بعد از عملم کاملا اضطرابی شده بودم استرس داشتم بدنم میپرید اصلا به حالی بودم رفتم دکتر قرص خوردم
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
من که پاهام هم میلرزه دیگه تا مرز سکته می رم استرس نداشته باش ،یه بار اندوسکپی کردم یه بار کلونوسکپی از استرس همش فکردمی کنم سرطان دارم
💔💔 قلب المومن عرش الرحمن ، قلب مومن عرش خداست ، آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند ، آیا شود که گوشه چشمی به ما کنند ، لا تنسی ذکرالله 💓 یاد خدا را فراموش نکن