2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
من متاهل نیستم ولی میدونم چه مارکایی خوبهبرا یخچال و تلوزیون و ماشین لباسشویی و ظرفشویی اسنوا خوبه ب ...

واقعا ؟ ما تمام وسیله هامون ال جی هست جز جاروبرقی، خیلی هم راضی هستیم از ال جی ولی یخچال زیاد راضی نیستیم

چی بگم والا 🦦

یعنی جی ده سال بعدبستگی داره بهم گفتن بخار شو نخر ولی دست راستمه به جاش ایرفرایر و توستر گرفتم که جف ...

سنش پایینه ، خانواده ها خبر دارن از رابطه اشون ولی بابای دختره گفته تا ۲۷ ، ۲۸ سالت نشه نمیزارم ازدواج کنی

امروز صحبت میکردیم حرف از جهیزیه شد گفتم یه راهنمایی بگیرم

بخار شور خیلی مورد استفاده تون قرار میگیره؟ چون ازدواج داییم هم در پیشه ، کل جهیزیه جز وسایل آشپزخونه و لباس گردن ماست ، کلا استفاده ازش چه شکلیه؟

چی بگم والا 🦦

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من چرخ گوشت و ساندویچ ساز و چای ساز و سرخ کن و هواپز و این چیزا نخریدم چون میدونم قرار نیس استفاده ک ...

وای واقعا ممنونمممم خیلی کمک کردید😭 ، زحمت شد

واقعا بیشتر از تجملاتی بودن و چشم و هم چشمی ، راحتی آدم مهمه

چقدر هزینه واستون دراومد ؟

چی بگم والا 🦦

سنش پایینه ، خانواده ها خبر دارن از رابطه اشون ولی بابای دختره گفته تا ۲۷ ، ۲۸ سالت نشه نمیزارم ازدو ...

من خیلی حساسم رو تمیزی پس خیلی نیازمه تمام خونه رو حتی احاق گاز با اون میسابم

در کل به نیاز نگاه کنید نه حرف بقیه من سماور نگرفتم به جاش کتری قوری و چای ساز و قهوه ساز گرفتم

فرق چندانی نداره .جمع وجورتره وبابرق کارمیکنه .سه سوته هم آب جوش میاد

یفنی انقدر تحملش سخته ۱۰ دقیقه صبر کنی جوش بیاد🤣🤣؟

به نظرم خرج زیادیه ، وسایل غیرکاربردی رو حذف کنی و رو خرج عروسی بزاری تا شب به یاد موندنی تری داشته باشی

چی بگم والا 🦦

یفنی انقدر تحملش سخته ۱۰ دقیقه صبر کنی جوش بیاد🤣🤣؟ به نظرم خرج زیادیه ، وسایل غیرکاربردی رو حذف کن ...

بستگی داره دیگه .من چایسازروترجیح میدم

عروسی مهمه ولی راحتی بعداهم مهمه

یکی دیگه ازچیزای مهم پلوپزچندکاره س

یه اسمی هم داره الان فراموشم شده

خیلی خوبه مخصوصاواسه خانمای شاغل

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
وای واقعا ممنونمممم خیلی کمک کردید😭 ، زحمت شدواقعا بیشتر از تجملاتی بودن و چشم و هم چشمی ، راحتی آد ...

خواهش میکنم عزیزم خوشحال شدم که تونستم کمکی بکنم❤️

برا من بعضی از وسایلو از قبل مامانم برام خریده بود سرویس پلاستیک و استیل و سرویس قابلمه و لحاف تشک و پتو و این چیزا از قبل داشتم ولی از وقتی عقد کردم حدودا ۴۰۰ تومنی تاحالا خرج کردیم یه چندتا چیز دیگه مونده که اونا هم منتظریم همسرم خونه بگیره ببینیم لازم میشه یا نه مث گاز و پرده و بخاری و کابینت

اگه از الان برا ده سال دیگه میخواد بخره چیزایی بخره که از مد نمیفته یا خراب نمیشه مثلا مامان من سرویس پلاستیک کامل برام خرید ولی بعدا دید استیل بهتره استیلم خرید و خرج اضافه شد به نظرم شما هم استیل بخرین چون از یکی شنیدم وقتی دخترش کوچیک بود آبکش و این چیزارو پلاستیکی خرید چند سال بعد که خواست جهیزیه رو آماده کنه دید پلاستیکا شکستن و خورد شدن

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

البته این ۴۰۰ تومن که گفتم شامل یخچال و تلوزیون و لباسشویی و فرش نمیشه چون این ۴ قلم به عهده خانواده داماده و به عنوان شیربها قراره بخرن ما رسممونه که شیربها رو ۴ قلم جنس تعیین میکنن که داماد باید بخره

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹