2777
2789
عنوان

جهیزیه

118 بازدید | 23 پست

بچه ها خرید چه اقلامی تو جهیزیه اصلا ضروری نیست؟ به نظرتون یه جهیزیه متوسط حدود ۱۰ ، ۱۱ سال بعد چقدر در میاد ؟ چه مارکی خوبه؟ خانوم های متاهل که تجربه دارید در رابطه با خرید جهیزیه راهنمایی کنید برای یکی از دوستان میخوام واجبه ، ممنون

چی بگم والا 🦦

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سوال دومت رو اینجوری باید جواب بدم که لوکیشن گوشیتو روشن کن ببین تو کدوم کشوری

خواهر گلم ۱۰ ۱۱ساااال دیگه؟! فردا نمیدونیم چی میشه

دختر هاله من ۱۰سال پیش جهاز لوکس برد همه چیش ال جی ۴۰ ملیون شد همش

من سال ۴۰۲ جهاز خریدم بجز تی وی سرویس چوب و یخچال و لباس شویی ظرفشویی دراومد ۷۰۰ ۸۰۰ملیون! تازه مارک و برندم هم نخریدم صرفا جنس خوب خریدم بجز کریستال ک چک خریدم

نمیشه گفت چی ضروریه چی غیرضروری

بستگی به سبک زندگی هرآدمی داره .مثلاخودم وسیله ای نمونده که استفاده نکرده باشم

ولی خیلیاهستن که ازچرخ گوشت وگوشتکوب برقی وچایسازاستفاده نمیکنن .ازنظرشون غیرضروریه

خودشون بایدفکرکنن ببینن توی خونه ی پدرونادرازچیااستفاده میکنن وازچی استفاده نمیکنن

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

من متاهل نیستم ولی میدونم چه مارکایی خوبه

برا یخچال و تلوزیون و ماشین لباسشویی و ظرفشویی اسنوا خوبه برا لباسشویی پاکشوما هم خوبه

چرخ خیاطی جک عالیه

جاروبرقی دوو عالیه

من چرخ گوشت و ساندویچ ساز و چای ساز و سرخ کن و هواپز و این چیزا نخریدم چون میدونم قرار نیس استفاده کنم

روگازی هم نخریدم چون بدم میاد و از سماور استفاده میکنم

چینی نخریدم و آرکوپال خریدم چون سبکه طرحشم با چینی مو نمیزنه

پاسماوری نخریدم به جاش جا ادویه ای از قبل داشتم و جاحبوباتیم هم تیکه های کوچیک زیاد داره که اونارو جای پا سماوری قراره استفاده کنم

بوفه و کلا وسیله دکوری نخریدم چون بدم میاد لیوان و بشقاب و این چیزارو بچینی اینور اونور خونه که خونه قشنگ شه مثلا

ظروف مسی کلا نمیبرم با اینکه تو خونه داریم و مامانم میگه ببر

سماور ذغالی نمیبرم

ظروف برنجی نخریدم

بخارشو نخریدم

میز اتو و چرخ خیاطی رو یه مدل دادم برام بسازن که یکی باشه و برای هردوتاش کاربرد داشته باشه

کلا من خیلی چیزارو بیخیال شدم و حرف مردمو که بگن وای جهازش کمه و فلانه گوش ندادم

چیزی که لازم دارم و دوست دارم خریدم

❤إِنَّ اللَّهَ خَبِيرٌ بِمَا يَصْنَعُونَ❤ ❤البته خدا به هر چه کنید کاملا آگاه است.❤آخرش قشنگه.....😍✌مگه داریم خوشگل تر و باحال تر و تو دل برو تر و جیگر تر از من...؟🤔😄متاسفانه زیاد وقت نمیکنم آنلاین شم لطفا تگم نکنید وقتی تگم میکنید شرمنده میشم که نمیتونم پاسخی بدم  🌹 سپاسگذارم 🌹                                                                              

من ک راحتم رسم جهاز نداریم☺️☺️☺️

وای جدی؟ اهل کجایید؟ ما ترکیم و باید جهاز رو دختر بده ولی همسر این اشنامون عرب هستن و پسره خیلی خوبه میگه نصف جهیزیه با من و ...

چی بگم والا 🦦

سوال دومت رو اینجوری باید جواب بدم که لوکیشن گوشیتو روشن کن ببین تو کدوم کشوریخواهر گلم ۱۰ ۱۱ساااال ...

منطقی بود🤣🤣🤣🤣

پشمام چقدر کم ، شما همه چیز و خودتون خریدید؟؟

چی بگم والا 🦦

نمیشه گفت چی ضروریه چی غیرضروری بستگی به سبک زندگی هرآدمی داره .مثلاخودم وسیله ای نمونده که استفاده ...

خیلی آدم اهل اشپزیه،ولی گوشت کوب و اینا نیاز نیست ، راجب چای ساز من چیزی نمیدونم

چه تفاوتی با سماور و اینا داره آخه؟؟

چی بگم والا 🦦

خیلی آدم اهل اشپزیه،ولی گوشت کوب و اینا نیاز نیست ، راجب چای ساز من چیزی نمیدونم چه تفاوتی با سماور ...

فرق چندانی نداره .جمع وجورتره وبابرق کارمیکنه .سه سوته هم آب جوش میاد

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤