atishe مدیر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 2095 عنوان زن داییم | مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست گیر داده بود بم که چرا ازدواج نمیکنیگفتم یه مثالی هست از قدیم میگنادم بخودش بگه به من چه از بقیه هم نمیشنوه به تو چهساکت شد🙂🙂 آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂 امروز | 13:23 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موچموچی عضویت: 1402/10/18 تعداد پست: 5369 نه چراغ دستی میزارم جیبم خلاصه مواظبم😂 😂😂چن سالته حالا..ببینم اصلا سنت مناسبه واسه ازدواج یا نه... 😂😂😂😂😂😂
atishe مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 2095 زندایی خر کی باشه عزیزم ؟ مهم اینه خره حالا مال هرکیه مهم نیست آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂
atishe مدیر استارتر عضویت: 1401/09/29 تعداد پست: 2095 😂😂چن سالته حالا..ببینم اصلا سنت مناسبه واسه ازدواج یا نه... 😂😂😂😂😂😂 نه مناسب نیست دیگه آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂
aazahra79 عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 4587 مهم اینه خره حالا مال هرکیه مهم نیست تازه دیدم کاربر آقا هستید
marall66 عضویت: 1398/01/26 تعداد پست: 6697 اقا هستم 🙃 چقد بد صحبت کردی حالا اون خاست یکم سر صحبت باز کنه شاید کسیو برات زیر نظر داشت، تو چرا زدی تو برجکش؟؟ خوشم نیومد از کارتدرسته ازدواج چیز شخصیه ولی خب بیاین قبول کنیم هنوز هستن کسایی که فکر میکنن باهاتون خودمونی ان و احساس صمیمیت میکنن مثل خواهر مادر آدم برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن
aazahra79 عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 4587 چقد بد صحبت کردی حالا اون خاست یکم سر صحبت باز کنه شاید کسیو برات زیر نظر داشت، تو چرا زدی تو برجکش؟ ... اتفاقا خیلی خوب جواب داده بیخود کرده وقتی ازش نخواست کسی زیر سر گرفته یبار جواب همچین گوه خور ها رو بدی دیگ یادشون میمونه گوه نخورننه که جواب ندی مثل من بیایی تو خونه خود خوری کنی مریض سی