2777
2789
عنوان

زن داییم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست
ای شیطون...ایشالا سر زنت بیاد🤣🤣🤣🤣

نه ما شب عروسی درخت میکاریم گوسفندو قربونی کنیم چیکار😁😁😝

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چطوری انقد صریح گفتی

بدون تپق

معلومه همیشه تو آستینت جواب داری

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

حرفت جالب نبودع فکر کردم بچه سالیحاضرجوابیت ب دخترای کم سن میخورهمعمولا پسرا با شوخی خنذه طرفو سرکار ...

نظرتون محترمه🙏🏼

واقعا گفتی؟اگر خاستگار اینا داری که بهتر بود ناراحت نشی،ولی اگر خاستگار نداری خوبش کردی

داشته باشه یا نه به فامیل مربوط نیست زندگیشو پهن کنه جلوشون یکی اینجوریه شرایطش فلان جوریه ... اون یکی اینطوره... فقط به خانواده مربوطه دیگه آخرش که میخواد قطعی بشه باز یک چیزی ولی در کل این چه سوالیه آخه اصلا انتظار دارن چه جوابی بشنون آدم انقد فضول🙄🥱

سر زبونم کلا عالیه🙂

دست راستت رو سر ما

🍀از پاهاییکه نمیتوانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که میخواستند در پیری توبه کنند...🍀

با اجازه اسی

تروخدا بیاین یکی از تاپیکام حتی اگه یه راه حل کوچیک دارین خواهش میکنم آشفته هستم همون که درباره بهرام افشاری تاپیک میزنه

چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍

با اجازه اسی تروخدا بیاین یکی از تاپیکام حتی اگه یه راه حل کوچیک دارین خواهش میکنم آشفته هستم همون ک ...

اجازه ندادم که😂