آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعا گفتی؟اگر خاستگار اینا داری که بهتر بود ناراحت نشی،ولی اگر خاستگار نداری خوبش کردی
مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین
آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌
خخخخخخخ...خب میخواسته واست شوهر پیدا کنه..میخاسته ببینه قصدشو داری یا نه..برو بگو زندایی جون یبار دی ...
کاربر اقاس 😂❤️
ماهم به برادرشوهرم اینا میگیم البته من نه بقیه میگن
ناراحتی نداره.
دخترا بخاطر اینکه خاستمار میاد یا نمیاد باید ناراحت شن نه شما که میری خاستگاری
مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین