2777
2789
عنوان

زن داییم

682 بازدید | 52 پست

گیر داده بود بم که چرا ازدواج نمیکنی

گفتم یه مثالی هست از قدیم میگن

ادم بخودش بگه به من چه از بقیه هم نمیشنوه به تو چه

ساکت شد🙂🙂

آقا هستم،کاربری دست دو نفره ،روزا خودمم شبا خودشم🙃🙂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا گفتی؟اگر خاستگار اینا داری که بهتر بود ناراحت نشی،ولی اگر خاستگار نداری خوبش کردی

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین

واقعا گفتی؟اگر خاستگار اینا داری که بهتر بود ناراحت نشی،ولی اگر خاستگار نداری خوبش کردی

اقا هستم 🙃

کلا دوست نداری ازدواج کنی یا مشکلی چیزی داری

آقایون باشخصیت لطفا درخواست دوستی ندین ، قبول نمیکنم با احترام 🙏😊یه صلوات برام بفرستید منم شما رو دعا میکنم . کسانی که توی تاپیک هام شرکت میکنید خیلی دوستتون دارم ❤️🌈انتقاد پذیر هم هستم 😚💕 اگه دلخوری پیش اومد حق رو به شما میدم و تمام 👌

خخخخخخخ...خب میخواسته واست شوهر پیدا کنه..میخاسته ببینه قصدشو داری یا نه..برو بگو زندایی جون یبار دی ...

کاربر اقاس 😂❤️

خخخخخخخ...خب میخواسته واست شوهر پیدا کنه..میخاسته ببینه قصدشو داری یا نه..برو بگو زندایی جون یبار دی ...

اقا هستم🙃🙂

اقا هستم 🙃

اها😂

اشتباه کردی اونا خوبتو میخوان

ماهم به برادرشوهرم اینا میگیم البته من نه بقیه میگن

ناراحتی نداره.

دخترا بخاطر اینکه خاستمار میاد یا نمیاد باید ناراحت شن نه شما که میری خاستگاری

مرد جماعت خواهرو مادر ندارین درخواست دوستی میدین؟مردی که درخواست بده قبول میکنم میام پی وی اول تااخرتونو میشورم پهن میکنم و بعدم لغو میزنم.شمارو باید یکی ادب کنه.خودتون شعور ندارین