همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
سلام عزیزم, اگر باردار نشدی حتما اوابوست روزی 4 کپسول و فرتیل سی ام روزی 3 کپسول به همراه کوکیوتن 100 و ویتامین دی 1000 روزانه یک کپسول و فرتیل اید زنان روزانه 2 کپسول مصرف کن البته اصلاح سبک و کنترل استرس هم فراموش نکن . انشالله خدا بهتون یک فرزند سالم و زیبا بده
من یه دوره ۳ ماهه فرتیل اید و اوابوست مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم
سلام, عزیزم بالای 6 ماه اقدام کردید و باردار نشدید حتما تحت نظر فلوشیپ نازایی باشید و با همسرتون برید شاید مشکل از اسپرم باشد . البته اصلاح سبک زندگی برای زوجین لازمه
سلام, عزیزم بالای 6 ماه اقدام کردید و باردار نشدید حتما تحت نظر فلوشیپ نازایی باشید و با همسرتون بری ...
آزمایشات رو انجام دادم همسر مشکلی ندارن ، فقط من تنبلی تخمدان داشتم که کمی لاغر شدم و اصلاح سبک زندگی و تغذیه رو داشتم اما وقتی که اقدام کردم ماه بعد پریودم حدود ۲۰ روز تاخیر داشت و شهریور هم ۹ روز تاخیر
الان دارم دوره ای که دکتر بهم داده رو میگذرونم ، امیدوارم این ماه بشه