2777
2789
عنوان

باردار

149 بازدید | 15 پست

۵ روز هست از موعد پریودم میگذره

و هیچ علائم لانه گزینی ندارم

فقط کمر درد و درد خفیف یه طرفه زیر شکم اونم گاهی اوقات

میترسم تست بزنم منفی باشه

بنظرتون باردارم !؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فردا تست زدی بیا خبر بده ایشالله که خوش خبر باشی منم دو روز از موعدم گذشته

شنیدم به طور طبیعی باید دو هفته بگذره که مثبت بشه

برای هر کسی حالا فرق داره

من الان تست زدم منفی بود

میخوام باز دوباره صبر کنم ببینم چی میشه

سلام عزیزم, اگر باردار نشدی حتما اوابوست روزی 4 کپسول و فرتیل سی ام روزی 3 کپسول به همراه کوکیوتن 100 و ویتامین دی 1000 روزانه یک کپسول و فرتیل اید زنان روزانه 2 کپسول مصرف کن البته اصلاح سبک و کنترل استرس هم فراموش نکن . انشالله خدا بهتون یک فرزند سالم و زیبا بده

سلام عزیزم, اگر باردار نشدی حتما اوابوست روزی 4 کپسول و فرتیل سی ام روزی 3 کپسول به همراه کوکیوتن 10 ...

من یه دوره ۳ ماهه فرتیل اید و اوابوست مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم

سلام عزیزم, اگر باردار نشدی حتما اوابوست روزی 4 کپسول و فرتیل سی ام روزی 3 کپسول به همراه کوکیوتن 10 ...

الان دکترم بهم کلومیفن داده با آمپول آزاد سازی تخمک دعا کنین این ماه بشه ، من دیگه طاقت این همه بی نتیجه موندن رو ندارم

من یه دوره ۳ ماهه فرتیل اید و اوابوست مصرف کردم اما نتیجه نگرفتم

سلام, عزیزم بالای 6 ماه اقدام کردید و باردار نشدید حتما تحت نظر فلوشیپ نازایی باشید و با همسرتون برید شاید مشکل از اسپرم باشد . البته اصلاح سبک زندگی برای زوجین لازمه

الان دکترم بهم کلومیفن داده با آمپول آزاد سازی تخمک دعا کنین این ماه بشه ، من دیگه طاقت این همه بی ن ...

عزیزم کدام شهر هستید؟ اگر تهران هستید تیم علمی کلینیک ما میتونه به شما کمک کند و به شماره 09124586853 پیام بدید و بگید از نی نی سایت هستید .

سلام, عزیزم بالای 6 ماه اقدام کردید و باردار نشدید حتما تحت نظر فلوشیپ نازایی باشید و با همسرتون بری ...

آزمایشات رو انجام دادم همسر مشکلی ندارن ، فقط من تنبلی تخمدان داشتم که کمی لاغر شدم و اصلاح سبک زندگی و تغذیه رو داشتم اما وقتی که اقدام کردم ماه بعد پریودم حدود ۲۰ روز تاخیر داشت و شهریور هم ۹ روز تاخیر

الان دارم دوره ای که دکتر بهم داده رو میگذرونم ، امیدوارم این ماه بشه

عزیزم کدام شهر هستید؟ اگر تهران هستید تیم علمی کلینیک ما میتونه به شما کمک کند و به شماره 0912458685 ...

نه من تهران نیستم

تلفنی میشه ازشون مشاوره گرفت !؟

و هزینه اش چقده ؟