2777
2789
عنوان

HPV و HIV

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 56 پست

Hiv ویروسیه که نهایت تبدیل به ایدز میشه و مرد و زن نداره توی هرکدوم ممکنه منفی کاذب بده اولایلش

اما امان از HPV

فقط وقتی میتونن مرد رو تست کنن که زایده داشته باشه روی الت وگرنه نمیکنن اصلا

اون زیگیل های تناسلی هم که میزنه مال نوع بی خطر hpv هست نوع پر خطرش هیچ زایده ای نداره

فقط از خانوما میتونن تست بگیرن در هر حالتی اونم چون از دهانه ی رحم نمونه برداری میکنن(جالبه از الت اقایون نمونه برداری نمیشه اصلا با اینکه میتونن قسمتی از پوستشو بردارن ولی خب به دلایلی نمیکنن اینکارو درحالی که شنیدم تست hpv برای ما خیلی دردناک تره چون دهانه ی رحم هیچ جوره سر نمیشه!)

اینم بگم نوع پر خطر یا کمخطر hpv برای مردا هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه فقط ناقلن

درحالی که تو خانوما اگه بهش رسیدگی نشه زود ایجاد سرطان میکنه

بهترین راه پیشگیریه حتما واکسن گارداسیل رو بزنین حتی شده ایرانیشو که اون دونوع پر خطر رو جلوگیری کنه

حتی اگه اولین رابطتتون با شوهرتونه، هیچ وقت نمیتونین بفهمین شوهرتون اولین رابطش هست یا نه

بماند که خیلیا از همسرشون چندین سال بعد از ازدواج گرفتن که نشون میده مرده خیانت کرده

سر سلامتیتون با کسی شوخی نداشته باشین فکر نکنین که وا مگه میشه همچین اتفاقی بیوفته امکان نداره

کار از محکم کاری عیب نمیکنه

Hiv با کاندوم منتقل نمیشه ولی hpv با کاندوم هم منتقل میشه حواستون باشه

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بمیرم برات🫂❤️سخت شد... من خودمم اکثرا دستمو میبرم حین این کارا.نمیدونم واقعا شرایط سختیه🥲

خدا نکنه عزیزم

چون سیستم ایمنیم ضعیفه خیلی میترسم

جاریم که میاد خونم مثلا قند برمیداره میترسم بقیه قند رو استفاده نمیکنم ان شاءالله اونم زود خوب بشه

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازلب استخر نگرفتین که از شوهراتون گرفتین تو بدن اونا نشون نمیده اصلا مردا سیستم ایمنی قوی دارن

مگه چندتا شوهر داریم😶

عزیز تهمت نزن حق الناس میشه

شوهرم آزمایش داده معاینه رفته

البته مال چند سال پیشه و ما همون سال مدام استخر بودیم

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺
ن نی اصن فقط ازمایش اعتیاد برا مردا فکرکنم

امید داشتم که هست چون مامانم بگم انجام نیمده

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

نمیدونم😂مثلا جدا اون آزمایشا رو درخواست بدیم.

مامان من که نمیزاره

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

خدا نکنه عزیزم چون سیستم ایمنیم ضعیفه خیلی میترسم جاریم که میاد خونم مثلا قند برمیداره میترسم بقیه ق ...

نه خب دیگه از اون طرق که منتقل نمیشه. فقط مایعات ناحیه تناسلی و خون میتونن منتقلش کنن.

در این موارد استرس نداشته باش ولی حواست باشه حتماااا✅️✨️

مگه چندتا شوهر داریم😶عزیز تهمت نزن حق الناس میشه شوهرم آزمایش داده معاینه رفته البته مال چند سال پ ...

شوهر جاریت وخودت

ازمایش نشون نمیدع

دکتر هم ازعمد میگه استخر ک زندگیت نپاشه

ویروس رو دست واینا زندع نمبمونع ک از قند برذاشتن مینرسی😐

و ما با صبری که اجبار بود، روزگار گذراندیم

منم منطق پشتشو نمیفهمم واقعا😂

😂😂😂میخوان تازه عروسا تو خرج نیوفتن

امید داشتم که هست چون مامانم بگم انجام نیمده

ببین فک کنم بهترین راه همینه که دوستمون گف

واکسنو حتما میذارن چون ممکنه با استخر رفتن ام منتقل شه.

واکسن سویه های پرخطر گارداسیلو بزن.

ولی برا ایدز منم نمیدونم باید چه غلطی بکنیم🗿💔😭.

ایکاش همه چی ساده تر بود.

😂😂😂میخوان تازه عروسا تو خرج نیوفتن

😂💔

خو اگه اینجوریه هزینه یخچالو تقبل کنن

چرا به ویروسایی که میتونن طول عمر و کیفیت زندگی فرد رو بشدتتت کمتر کنن توجهی ندارن؟

ببین فک کنم بهترین راه همینه که دوستمون گفواکسنو حتما میذارن چون ممکنه با استخر رفتن ام منتقل شه.واک ...

من خیلی دوست دارم آزمایش بدم چون یبار نفس دوستم که با چند نفر بوده خورد تو دهنم و از قمقمه اش آب خوردم هواسم نبود خیلی استرس دارم

😂💔خو اگه اینجوریه هزینه یخچالو تقبل کننچرا به ویروسایی که میتونن طول عمر و کیفیت زندگی فرد رو بشدت ...

والا😅

بنظرم توی این دوره واقعا نیازه

یکی مثل من که تاخالا با کسی نبودم اگه بخوام با کسی ازدواج کنم مثلاً خدایی نکرده با چند نفر رابطه جن ... داشته خب بلاخره آدم باید مطمئن بشه