2777
2789
زمان وجود خارجی نداره گذشته و حال و آینده صرفا اصطلاحی هست که از حرکت سیارات گرفته شده و واقعیتی ندا ...

پس شماازکجامتوجه میشی دراینده ای که هنوزظرفش فرانرسیده چه کسی باکسی مزدوج میشه ؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

سوال واقعی وغیرواقعی نداره شخص یه نفره زندگیشم یدونه س شوهرسابقم هم همون ادم زندگیم هم همونه

اشخاص واقعی هستن ولی سوالات گاهی واقعی هست و گاهی تکراری و برای امتحان و قصد جدی پشتش نیست ،در نتیجه جواب جدی رو به همراه نداره..

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشخاص واقعی هستن ولی سوالات گاهی واقعی هست و گاهی تکراری و برای امتحان و قصد جدی پشتش نیست ،در نتیج ...

سوال مشخص شماجوابتون تغییرمیکنه شمابراساس فکرطرف حدس میزنین نه اینکه ازظرف اینده اطلاع داشته باشین من حسم خوب باش جواب شماهم خوبه این ازچندنفرامتحان کردم شماحس ششم نیستین بلکه معبرذهن بقیه این

پس شماازکجامتوجه میشی دراینده ای که هنوزظرفش فرانرسیده چه کسی باکسی مزدوج میشه ؟

شاید خود شما هم شبیه اون رو تووی خواب تجربه کرده باشین ،،گاهی اتفاق آینده رو از قبل دیدین با اینکه هنوز اتفاق نیفتاده،،البته شبیه اون هست..

سوال مشخص شماجوابتون تغییرمیکنه شمابراساس فکرطرف حدس میزنین نه اینکه ازظرف اینده اطلاع داشته باشین م ...

خیر..

ولی نظرتون محترم🙏🌺

شاید خود شما هم شبیه اون رو تووی خواب تجربه کرده باشین ،،گاهی اتفاق آینده رو از قبل دیدین با اینکه ه ...

من اتفاقارویای صادقه زیاددیدم حتاتعدادفرزندانم وزندگیم چندین سال قبل حتااطرافیانم هم دیدم اتفاق افتاداشتباه کردم تعریف کردم دیگه زیادخواب نمیبینم هرکی پشتم حرفی بزنه توخواب متوجه میشم یاکاری کرده باش حتااسم وادرس شخصی که شوهرم بهم خیانت میکردتوخواب گفتن بعدافهمیدم درسته ولی قبول ندارم کسی ازاینده ردون دونستن حتااسم طرف خبربده بال وسرکتابم قبلاخیلی اعتقادداشتم الان الکیه همش فقط متوجه شدم شمااستخاره میگزین میشه به نیتم یه استخاره بگیرین البته اگه زحمتی نیست خداخیرتون بده ❤️❤️

بلالفروش جان توروخدا ب منم بگو خیلی بیقرارم تهش چ میشه آشتی میکنم یا جدا میشم؟چن وقت دیگ؟

سلام

راستی اگر کسی برای فا ل و... ازتون درخواست پول کرد (این جا سوءاستفاده گر زیاده)

⬇️

از پیامش عکس بگیرین

🟣 بعد همین جا برای niniyar بفرستین

🟠 پایین صفحه قسمت ارتباط با ما هم برید در موردش بگین ⬅️ قسمت ارتباط با ما سریع تعلیقش می کنن.

https://www.ninisite.com/contactus

✅️✅️ هر ۲ جا برید بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. 🔴🔴 به شماره کارت های قربانعلی کاویان فر و محسن زرگر پولی واریز نکنین. این شماره کارت ها رو برای دعانویسی و فالگیری میدن 🔴🔴

سلام

راستی اگر کسی برای فا ل ازتون درخواست پول کرد (این جا سوءاستفاده گر زیاده)

⬇️

از پیامش عکس بگیرین

🟣 بعد همین جا برای niniyar بفرستین

🟠 پایین صفحه قسمت ارتباط با ما هم برید در موردش بگین ⬅️ قسمت ارتباط با ما سریع تعلیقش می کنن.

https://www.ninisite.com/contactus

✅️✅️ هر ۲ جا برید بگین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. 🔴🔴 به شماره کارت های قربانعلی کاویان فر و محسن زرگر پولی واریز نکنین. این شماره کارت ها رو برای دعانویسی و فالگیری میدن 🔴🔴

هر کس هم هر چیزی بگه هیچ اصلا سندیت نداره و قابل اتکا نیست.اینکه میگن فلانی حس ششم داره، در واقع بر ...

مرسی عزیزم✨

بعضی از حرفا مثل باده به وقتش میگذره و میره، پس به خنکیش دل نبند:)