2777
2789
عزیزشمااستاددارین چراخودتون ازدیگران سوال میکنین ؟

گلم فکر نمیکنم ایرادی داشته باشد از بقیه کاربران

سوال بپرسم.

من از استادم بابت یسری مسائل راجب رابطه احساسی

نمیپرسم.

و نمیدونم چرا برای شما اینقدر عجیب هست سوال

پرسیدنم🤦🏻

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

هر کس هم هر چیزی بگه هیچ اصلا سندیت نداره و قابل اتکا نیست.

اینکه میگن فلانی حس ششم داره، در واقع بر اساس میمیک ظریف چهره طرف و وقایع گذشته، ... متوجه میشه طرف به چی فکر می کنه احتمالا، ولی در واقع قدرت غیب گویی نداره کسی.

پیشنهاد می کنم در عوض برای اون مساله ای ذهنت رو مشغول کرده اقدامی کنی، تجربه بقیه رو استفاده کن، تکنیک های انجامش رو یاد بگیر، ...

من له خاطربچه هامی خوام برگردم ولی واضح نمیگه بیازندگی کنیم واقعاقصدش زندگیه ؟من برم سمتش فایده داره ...

برگشت به زندگی قبلی،برای خودتون جذابیت چندانی نداره ولی با توکل به خدا برای آینده فرزندان تون بهترین نتیجه رو داره ..(درهرحال چنانچه برگشت نداشته باشید ،همسر سابقتون خیلی زود ازدواج مجدد میکنه)

حدس ششم،تعطیل شد :آیه34و35 فاطربرای جذب آسایش و رفاه خوبه🥂🎉

برگشت به زندگی قبلی،برای خودتون جذابیت چندانی نداره ولی با توکل به خدا برای آینده فرزندان تون بهترین ...

ببخشیدزیادسوال میپرسم به نظرتون خودم ازدواج مجددارم خوبه یابرگردم به همسرسابقم والاخیانتکاربودیعنی خوشبخت میشه ؟؟؟

برای درست شدن زندگیم صلوات می فرستی ❤️❤️❤️

برگشت به زندگی قبلی،برای خودتون جذابیت چندانی نداره ولی با توکل به خدا برای آینده فرزندان تون بهترین ...

سلام وقت بخیر

جسارتا جناب میشه لطفا بگید که اگه سارینا بخواد به کوروش پیام بده و ارتباط بگیره همه چیز خوب و بی دردسر پیش میره؟اصلا این ها باهم ارتباط میگیرن یا توی طالع هم هستن؟

حس امیر به سارینا چیه؟

سارینا به اهدافش میرسه؟

سارینام یک دختر لوس و زودرنج و مودی و همیشه خوابم میاد و همیشهِ خدا درس دارم،آدم صبوری هستم و سعی میکنم که مهربون باشم زود گریه ام میگیره🗣(مراقب لحنت باش دختر خانوم) آدمایی که خودشون رو نمیگیرن یک لول برای من از همه بالاترن(برای اینکه آدم مورد علاقم باشی خودتو نگیر)استاکرم(کل زندگیتو با استاک میفهمم)یک روانی ایی هستم برای خودم که حد نداره،بی سیاست بودن رو میتونی از من یاد بگیری..عاشق حیوانات هستم مخصوصا گربه ها🐱(پس اگه گربه هارو دوست داری بهترین دوست منی)آدم آرومی هستم و سعی میکنم حرمت هارو نگه دارم اما اون روزی برسه که هاپو بشم مادرتو میخورم💢با آهنگام زندگی میکنم و مدت هاست که بخشی از وجودم شدن،حبیبه هستم(مثل حبیب توی لیسانسه هام)با سرعت نور عاشق میشم..خانواده و افرادی که دور و اطرافم هستن با ارزش ترین دارایی هام هستند دیگههه همین دوستتون دارم مراقب خودتون باشید بوس🎀

ببخشیدزیادسوال میپرسم به نظرتون خودم ازدواج مجددارم خوبه یابرگردم به همسرسابقم والاخیانتکاربودیعنی خ ...

خودتون ازدواج مجدد ندارین،چون هیچکی پیشقدم نخواهد شد مگه مردی مجرم و خشن..

خودتون ازدواج مجدد ندارین،چون هیچکی پیشقدم نخواهد شد مگه مردی مجرم و خشن..

خخخخ یه تاپیک دیگه کلابرعکس گفتین که ازدواج مجدددارم بهتروشوهرسابقم هم برگردم منواذیت میکنهواقعاحس ششم تعطیل کنی برات بهتره 😅🤣

خخخخ یه تاپیک دیگه کلابرعکس گفتین که ازدواج مجدددارم بهتروشوهرسابقم هم برگردم منواذیت میکنهواقعاحس ش ...

شاید امضای سابقم رو نخونده بودین،گفته بودم فقط سوال واقعی،حدس واقعی جواب میده..

چون سوال تاپیک قبلی واقعی پرسیده بودین و این تاپیک محض امتحان ،پس جواب اولی حدس واقعی بوده،،اگه خواستین به همون عمل کنین.

شاید امضای سابقم رو نخونده بودین،گفته بودم فقط سوال واقعی،حدس واقعی جواب میده..چون سوال تاپیک قبلی و ...

امسال مدرسه شهر تدریس میکنم ؟

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

شاید امضای سابقم رو نخونده بودین،گفته بودم فقط سوال واقعی،حدس واقعی جواب میده..چون سوال تاپیک قبلی و ...

سوال واقعی وغیرواقعی نداره شخص یه نفره زندگیشم یدونه س شوهرسابقم هم همون ادم زندگیم هم همونه

بارهاگفتم دیگه نمی پرسم حس ششم بازم پرسیدم به غیزازانرژی منفی چیزی نداره برای من سوال اینده روکه وجوددنداره شماحس ششمی ازکجامتوجه میشی قرارچه اتفاقی بیفته ؟

بارهاگفتم دیگه نمی پرسم حس ششم بازم پرسیدم به غیزازانرژی منفی چیزی نداره برای من سوال اینده روکه وجو ...

زمان وجود خارجی نداره

گذشته و حال و آینده صرفا اصطلاحی هست که از حرکت سیارات گرفته شده و واقعیتی نداره و اعتباری هست..

تمام اتفاقات عالم،همزمان هست ،ما فقط در ظرف خودش به اونها آگاهی پیدا میکنیم..