2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 44 پست
جدی یعنی نشون میده مشکلش چیه؟

بله ما اولین بار که رفتم

ما داداشمو بردیم بیمارستان مفید تهران مخصوص کودکانه اونجا زیر نظر دکتر نوار مغز گرفتن ازش اول چند تا نوار مشکوک بود بعد از یکی دوسال درمان دوباره نوار مغز گرفتن و دکترش گفت مغزش کاملا سالمه و هوش تصویریش هم خوبه فقط هوش کلامیش پایینه که کلاس ثبت نامش کردیم و گفت باید تو اجتماع باشه اونم کلاس نقاشی و باشگاه و مهد کودک ثبت نام کردیم خیلییییب بهتر شده الان قبلا کلا تنها میموند خودش با خودش بازی میکرد به بقیه بچه هام اجازه نمیداد با وسایلش بازی کنن دلش میخواست تنها باشه الانمیبینم انیمیشن تو فلش نگاه نمیکنه منتظره که دوستش بیاد باهم نگاه کنن چند روزه یا دلش میخواد با دوستاش بازی کنه خیلی بهتر شده سال پیش تو مهد زده بود تو گوش معلمش الان با احترام با معلمش حرف میزنه تغییرشو خیلی حس میکنم

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی بگم دلم خونه اره از بچگی از پر پرنده می ترسید فرار میکرد این کاراش غیرعادی بود بعدم که مدرسه رفت ...

با روان شناس هم حرف بزن شاید از مغزش نباشه چون اگه از مغزش بود سنجش مدرسه قبول نمیشد

داداشت چند سالشه حرف میزنه ؟؟

۶ سالشه اره بابا بعضی موقع هااز تو فیلما یاد گرفته خارجی ام حرف میزنه ما معنیشو سرچ میکنیم😂 ترکی ام داره یاد میگیره چند تا کلمه ولی فارسی رو قشنگ یاد گرفته

برده بودمش کلاس طراحی اونجا یکی از بچه ها دوده ریخته بود رو زمین گردن نمیگرفت حالا این رفت دست استادمو گرفته بود دلیل و مدرک میاورد که این ریخته 😂

۶ سالشه اره بابا بعضی موقع هااز تو فیلما یاد گرفته خارجی ام حرف میزنه ما معنیشو سرچ میکنیم😂 ترکی ام ...

خدا حفظش کنه کدوم دکتر گفته اوتیسم داره با گفتار درمانی بهتر شده

پسرم کوچیک بود تشنج ناشی از تب کرد یک بار بردیمش نوار مغز بگیره اپراتور همش به پسرم میگفت تکون نخور ...

بابا بعضی از دکترا واقعا چرت میگن ما پیش ی روانشناس بردیم که درصد هوش کلامی و تصویریشو بگه برگشت گفت باید ۱۰ ۱۲ جلسه با من بیاد حرف بزنیم در کنارش ۱۰ ۱۲ جلسه ببرش پیش فلان دکتر کلی مارو ترسوند که این بچه مشکل داره

جوابو گرفتیم بردیم پیش دکتر خودش گفت بچه نرماله فقط هوش کلامیش کمه باید تو اجتماع باشه و تا وقت سنجش مدرسه معلم خصوصی بگیرم در کنار مهدکودک که باهاش تست هوش کار کنه

خدا حفظش کنه کدوم دکتر گفته اوتیسم داره با گفتار درمانی بهتر شده

نگفت اوتیسم داره گفت مشکوکه که نوار مغزش سالم بود اسم دکترشو یادم نیست ولی تو بیمارستان مفید هست همخ ی دکترا عالی کار بلدن فقط انفدر مراجعه کننده زیاده که الان وقت بگیری واسه یکی دوماه بعد بهت وقت میدن

نگفت اوتیسم داره گفت مشکوکه که نوار مغزش سالم بود اسم دکترشو یادم نیست ولی تو بیمارستان مفید هست همخ ...

واسه منم نوار مغزش سالمه و ام ای ار سالمه ولی میگه اوتیسم هست

واسه منم نوار مغزش سالمه و ام ای ار سالمه ولی میگه اوتیسم هست

وا مگه میشهههه ببر پیش ی دکتر دیگه نظر اونو بپرس وقتی ازمایش ها میگه بچه سالمه دکتر از بالا بهش وحی شده 🙁

بابا بعضی از دکترا واقعا چرت میگن ما پیش ی روانشناس بردیم که درصد هوش کلامی و تصویریشو بگه برگشت گفت ...

بله منم خیلی نگران سنجش بودم همش بیخودی چند سال به خودم استرس وناراحتی دادم ولی واسه پرخاشگریش ولکنتش میخوام ببرمش دکتر