2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 44 پست
دکتر نبردین؟بیرون میره بازی ؟پسره منم تنهای تنهاست بیرونم نمیره

نه مشاور همین خانه بهداشت رفتیم هیچی حالیش نبود گفت ببریدش تو اجتماع .اخه من چجور ببرمش یه کارت میدم بهش برو خرید نمیره با برادراش فقط دعوا میکنه با بقیه دعوا میکنه وسواس داره همش دستشو میشوره.نه بیرون نمیره بازی یه جا میشینه روبیک حل میکنه همه مدل روبیک بلده .هیچ دوستی نداره

اخلاقش خوبه؟احساس میکنم بچه هایی که دیر به حرف میفتن پرخاشگرم هستن پسره خودم ۹/۵ سالشه بدقلق وبداخلا ...

پرخاشگر نیست خیلی ولی بیش فعاله و اذیت میکنه همه رو شیطنت هاش خاصه عذاب میده همه رو بعد میشینه به قیافه هاشون میخنده 😂

اره یکمم بد قلقه من مامانم حواسمون هست ببینیم داره عصبی مبشه جایی رود از اون محیط دورش میکنیم درست میشه ولی این یکسال خیلی درکش بیشتر شده مخصوصا تو مهد کودکش

یادش بخیر چقدر تو جام زیر پتو گریه کردم براش هی اینو نگاه میکردم بچه های دیگه رو نگاه میکردم غصه میخوردم

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه مشاور همین خانه بهداشت رفتیم هیچی حالیش نبود گفت ببریدش تو اجتماع .اخه من چجور ببرمش یه کارت میدم ...

ببرش بیمارستان ازش نوار مغز میگیرن نباید بیخیالش میشدید به ما هم همینو گفتن ولی ما دیگه تا ته درمانشو رفتیم

هوف دردم یکی دوتا نیست صافی شدید کف پا داره باید عمل بشه همش میبریم دکتر میاریم تا یه دکتر خوب پیدا ...

ولی اینم مهمه رو اعتماد بنفسش تاثیر میذاره

پرخاشگر نیست خیلی ولی بیش فعاله و اذیت میکنه همه رو شیطنت هاش خاصه عذاب میده همه رو بعد میشینه به قی ...

الهی 🥹انشالله موفقیتاشو ببینید پسره منم تو مهمونی یه وقتایی دعوا میکنه حالا یه وقتم باید برای مشاوره بگیرم

خب از بچگی اینجوری بوده چرا پیش دکتر نبردینش ؟

چی بگم دلم خونه اره از بچگی از پر پرنده می ترسید فرار میکرد این کاراش غیرعادی بود بعدم که مدرسه رفت بچه ها اذیتش میکردن چون دوستی نداشت و هیچی نمیگه معلم هاشم فکر میکنن اون مقصره ولی اون نمیره بگه چون فلانی زد منم زدمش بقیه بچه ها میزننش بعد میرن به معلم میگن فلانی ما رو زد اونم هیچی نمیگه نمره انضباطشو کم میدن

الهی 🥹انشالله موفقیتاشو ببینید پسره منم تو مهمونی یه وقتایی دعوا میکنه حالا یه وقتم باید برای مشاور ...

مرسی عزیزم همچنین❤️

چی بگم دلم خونه اره از بچگی از پر پرنده می ترسید فرار میکرد این کاراش غیرعادی بود بعدم که مدرسه رفت ...

دکتر ببرین خیالتون راحت بشه منم کوچیک بود شک داشتم بردمش متخصص مغزواعصاب گفت مشکلی نداره

درسته الان عمو کوچیکش وعمش لکنت دارن مخصوصا عموش

من گفتار درمانی که رفتم ادمای بالای ۳۰ سال هم اومده بودن

من گفتار درمانی که رفتم ادمای بالای ۳۰ سال هم اومده بودن

پسرم کوچیک بود تشنج ناشی از تب کرد یک بار بردیمش نوار مغز بگیره اپراتور همش به پسرم میگفت تکون نخور پسرم کوچیک بود گوش نمیکرد توجه نمیکرد به حرفش اونم نه گذاشت نه برداشت گفت خانوم پسرت اتیسم داره گفتم نه نوارو که بردم متخصص ببینه ازش پرسیدم با چندتا سوال از پسرم پرسید گفت نه مشکلی نداره دستیارشم پیشش بود گفتم نکنه خفیف داره گفت نه نداره خیالت راحت