2777
2789
عنوان

😭😭😭😭😭😭

323 بازدید | 44 پست

۵ سال پیش فقط میخاستم تنها نباشم فقط بچه داشته دخترم بدنیا اومد از ۶ ماهگی بدبختیم شروع شد چونتاخیرحرکتی داشت با هزار تا حرص و جوش دوسالکی راه رفت بعد سرطان تیروئید گرفتم تیروئیدمو دراوردم ولی دخترم هنوز حرف نمیزنه در حد ۶ کلمه و اشاره و مشکوک به اوتیسم 😭😭😭😭😭😭

داداش منم دیر گفتاره اصن نترس درمان میشه فقط زود پیگیری کن

الان داداش من داره حرف میزته به ما هم گعتن مشکوک به اوتیسمه

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

خب باشه قوی باش عزیزم،کل این دنیا همینه هرروز برامون یه خواب جدیدی میبینه.هر جا کم اوردی زیرلبت زمزمه کن ما زجر میکشیم تا رشد کنییم تا قوی بشیم.کل داستان همینه آرامشی وجود نداره

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
داداش منم دیر گفتاره اصن نترس درمان میشه فقط زود پیگیری کنالان داداش من داره حرف میزته به ما هم گعتن ...

چند سالشه ؟پسره منم تا ۴ اینا نامفهوم ولی بعد خوب شد سمته شوهرم ارث لکنت دارن شوهرم خودش نداره پسرم کمی داره😢

چند سالشه ؟پسره منم تا ۴ اینا نامفهوم ولی بعد خوب شد سمته شوهرم ارث لکنت دارن شوهرم خودش نداره پسرم ...

الان ۶ سالشه از ۳ ۴ سالکی درمانو شروع کردبم الان ۶ ماهی هست که داره حرف میزنه ماهم تو ارثمون دیرگفتاری هم هست

چند سالشه ؟پسره منم تا ۴ اینا نامفهوم ولی بعد خوب شد سمته شوهرم ارث لکنت دارن شوهرم خودش نداره پسرم ...

ببرش گفتار درمانی داداشمو بردنی اونجا خیلیا میومدن درست شده بودن

هعی خدا منم دلم خونه بچم الان ۱۲ سالشه خیلی بده با همه دعوا میکنه با کسی حرف نمیزنه دوستی نداره همش از بچگی حسم می گفت اوتیسم خفیف داره چند روز پیش بهش گفتم تو دیوونه ای خیلی ناراحت شد رفت تو خودش .از اینکه رفتارش عادی نیست قلبم به درد میاد خدا برای هیچ مادری این روزا رو نیاره.

الان ۶ سالشه از ۳ ۴ سالکی درمانو شروع کردبم الان ۶ ماهی هست که داره حرف میزنه ماهم تو ارثمون دیرگفتا ...

اخلاقش خوبه؟احساس میکنم بچه هایی که دیر به حرف میفتن پرخاشگرم هستن پسره خودم ۹/۵ سالشه بدقلق وبداخلاقه

هعی خدا منم دلم خونه بچم الان ۱۲ سالشه خیلی بده با همه دعوا میکنه با کسی حرف نمیزنه دوستی نداره همش ...

خب از بچگی اینجوری بوده چرا پیش دکتر نبردینش ؟