2777
2789
عنوان

بنظرتون

114 بازدید | 20 پست

گفته سرما خوردم حالم خوب نی

چند روز نیستم

امروز کلا گوشی جواب نداده

روی اکانت های همه جاش هستم

هیج جا انلاین نی

اصلا هم جواب پیام نمیدا

از خونه هم بیرون نرفته

بنظرتون چیزی شده؟

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خودکشی اولین چیزی ک ب ذهنم رسید

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

همه جا زیر نظرش میگیری؟بنظرم حال روحیش بده

وقتی نگرانش بشم اره

و خودشم نمیدونه

اخه هیچی نمیگه اصلا نمیاو ی کلمه هم حرف بزته

(کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم

خودکشی اولین چیزی ک ب ذهنم رسید

😑

خب مریضه رفته استراحت کنه

بزار بحال خودش باشه هیشکی با سرما نمرده

رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

چند سالتونه برو پیشش حضوری

جف ۱۷-۱۶

عادت نداره از خونه بره بیرون

خب مریضه رفته استراحت کنهبزار بحال خودش باشه هیشکی با سرما نمرده

اخه نگرانشم

شمارشو نداری؟زنگ بزن.

جواب نمیده

حال روحیش بده احتمالااوکی میشه خودش میاد فقط تو هی پیام بده بهش و زنگ بزن ک آنلاین شد ببینه

Ok

همهجا چک میکنم ولی اصلا نیست

اخه نگرانشم

برو یه سر ببینش

یا

زنگ به مامانش بزن

رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه

برو یه سر ببینشیازنگ به مامانش بزن

وای شتتتت

مامانششششش نه