heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 عنوان بنظرتون 114 بازدید | 20 پست گفته سرما خوردم حالم خوب نیچند روز نیستمامروز کلا گوشی جواب ندادهروی اکانت های همه جاش هستمهیج جا انلاین نیاصلا هم جواب پیام نمیدااز خونه هم بیرون نرفتهبنظرتون چیزی شده؟ (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
snmm عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 21374 خودکشی اولین چیزی ک ب ذهنم رسید امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 همه جا زیر نظرش میگیری؟بنظرم حال روحیش بده وقتی نگرانش بشم ارهو خودشم نمیدونهاخه هیچی نمیگه اصلا نمیاو ی کلمه هم حرف بزته (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 خودکشی اولین چیزی ک ب ذهنم رسید 😑 (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
_عطربهارنارنج_ عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 366 وقتی نگرانش بشم ارهو خودشم نمیدونهاخه هیچی نمیگه اصلا نمیاو ی کلمه هم حرف بزته چند سالتونه برو پیشش حضوری
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4965 خب مریضه رفته استراحت کنهبزار بحال خودش باشه هیشکی با سرما نمرده رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 چند سالتونه برو پیشش حضوری جف ۱۷-۱۶عادت نداره از خونه بره بیرون (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4965 شمارشو نداری؟زنگ بزن. رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 خب مریضه رفته استراحت کنهبزار بحال خودش باشه هیشکی با سرما نمرده اخه نگرانشم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 شمارشو نداری؟زنگ بزن. جواب نمیده (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
_عطربهارنارنج_ عضویت: 1405/03/22 تعداد پست: 366 جف ۱۷-۱۶عادت نداره از خونه بره بیرون حال روحیش بده احتمالااوکی میشه خودش میاد فقط تو هی پیام بده بهش و زنگ بزن ک آنلاین شد ببینه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 حال روحیش بده احتمالااوکی میشه خودش میاد فقط تو هی پیام بده بهش و زنگ بزن ک آنلاین شد ببینه Ok همهجا چک میکنم ولی اصلا نیست (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4965 اخه نگرانشم برو یه سر ببینشیازنگ به مامانش بزن رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 برو یه سر ببینشیازنگ به مامانش بزن وای شتتتتمامانششششش نه (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم