heols مدیر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 عنوان بنظرتون | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 20 پست گفته سرما خوردم حالم خوب نیچند روز نیستمامروز کلا گوشی جواب ندادهروی اکانت های همه جاش هستمهیج جا انلاین نیاصلا هم جواب پیام نمیدااز خونه هم بیرون نرفتهبنظرتون چیزی شده؟ (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم امروز | 02:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4971 وای شتتتتمامانششششش نه گفتم شاید واقعا نگرانی... رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4971 ۱۶ سالشونه 😅🤦🏻♀️جداً؟؟ رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 گفتم شاید واقعا نگرانی... حاضرم دست ب هر کاری بزنم جز اینهمینجوری خیلی محدود هستنمیخوام بخاطر من بدتر بشهحاضرم کل این نگرانی و دلتنگی رو ب جون بخرم (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم
s_raha_sss عضویت: 1404/08/24 تعداد پست: 4971 حاضرم دست ب هر کاری بزنم جز اینهمینجوری خیلی محدود هستنمیخوام بخاطر من بدتر بشهحاضرم کل این نگرانی و ... اره ..سن حساسیه ...سنشو نمیدونستم که اینو گفتم. رهــــا..................................................................................... اینجا سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم ؛ چون پشت هر اکانتی قلبی میتپــ🩷ـــه
heols مدیر استارتر عضویت: 1404/02/23 تعداد پست: 1050 اره ..سن حساسیه ...سنشو نمیدونستم که اینو گفتم. اوهومولی واقعا خیلی دلم براس تنگه... (کاربر پسر هستم) این کاربری درحال درمان افسردگی است لطفا توهین نکنید چیز های که دارم از درمانم یاد میگیرم رو اینجا بگم