2821
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 99 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو رابطه بودید؟چرا باید کات کنی به خاطر اینکه دوس داشتنشو بسنجی؟آدما با هم فرق دارن این نسخه های این ...

نه بابا چه سنجیدنی قرار بود بیاد خواستگاری یه ماه فرصت خواسته بود امروز گفت شرایط زندگیش جور نیست منم برم با کسی که خواستگارمه کاملا بی احساس

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

آخرش گفت گو.ه خوردم قبول دارم اشتباه کردم

اصلام اشتباه نکردی اشتباه اون کرده ک دقیقه ۹۰ گفته ک شما نری وگرنه چ منظوری داره بدون شما بره

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
خوشبخت باشید واقعا خوشحال میشم این حرفا میشنوم لذت میبرم اصلابس ببخشید چوس ناله شنیدیم تهوع گرفتیم � ...

فدای محبتت

جدی نگیر،اینجا برعکس اینستا،فقط از ناله هاشون میگن

زندگی قشنگیاش داره،

نه بابا چه سنجیدنی قرار بود بیاد خواستگاری یه ماه فرصت خواسته بود امروز گفت شرایط زندگیش جور نیست من ...

ای وای چند وقت باهم بودید؟

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
اصلام اشتباه نکردی اشتباه اون کرده ک دقیقه ۹۰ گفته ک شما نری وگرنه چ منظوری داره بدون شما بره

دلیل نداره همه مهمونیا تو دوران عقد رفت،حالا یه تعارفیم زده،

شایدم اصلا خالش نگفته بوده،یا به هر دلیل دوس داشته تنها بره،سخت نگیرید

چند ماهی میشه

خوبه که از همون اول مشخص بشه هدف رابطه چیه و قصد ازدواج دارن یا نه ولی خب چند ماه واسه وابسته کردن زود بوده

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند
نگاش کن بابا دنیا دو روزه حالتو خریدارم

😂😂 میمیرم براش اصن

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

دلیل نداره همه مهمونیا تو دوران عقد رفت،حالا یه تعارفیم زده،شایدم اصلا خالش نگفته بوده،یا به هر دلیل ...

اگ خاله آش نگفت دلیلی ام نداره ک دقیقه ۹۰ ب خانومش بگه این کار ک بدتر بوده ک بدون دعوت میرفته پس خودش میرفت هیچی ام نمیگفت بعدش قشنگ درست میگفت شما دعوت نبودی

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
ما داشتیم برنامه سفر فردارو میچیدیم همین الان مهمونامون رفتن

عزیزم به سلامتی

خسته نباشی از بابت مهمونا

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خوبه که از همون اول مشخص بشه هدف رابطه چیه و قصد ازدواج دارن یا نه ولی خب چند ماه واسه وابسته کردن ز ...

وابستگی نیست من از دروغ متنفرم حس اینکه از اول همچی دروغ بوده برام عذابه

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻