2777
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 99 پست
😂😂 میمیرم براش اصن

حالا من بهت بگم خودم کارفرمام دارم ساختمان میسازم یه روز که خیلی ژولیده بودم و خسته و جدی لاینر کار اومد که کارو ببینه همون لحظه داشتم با عصبانیت با کابینت کارم بحث میکردم که نگم برااات نور از در اومد داخل و منه ژولیده ی جدیه عصبی همون لحظه دلم رفت😂

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من بهت بگم خودم کارفرمام دارم ساختمان میسازم یه روز که خیلی ژولیده بودم و خسته و جدی لاینر کار ...

واااااااااااااااااای عزیزمممممممممممم 😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

وابستگی نیست من از دروغ متنفرم حس اینکه از اول همچی دروغ بوده برام عذابه

عزیزم درکت میکنم ما زجر میکشیم که رشد کنیم مطمئن باش تحمل کنی و کنار بیای خیییلی قوی تر از قبل میشی

عزیزم درکت میکنم ما زجر میکشیم که رشد کنیم مطمئن باش تحمل کنی و کنار بیای خیییلی قوی تر از قبل میشی

حس میکنم از قوی بودن بیزارم

💕امیدوارم امضای خدا پای تمام حاجت ما باشد💕. 🤲🏻التماس دعا🤲🏻

واااااااااااااااااای عزیزمممممممممممم 😂

حالا کارم شده هرشب برم سرساختمان چای دم کنم و دمی با معشوق چای بنوشم😂

حالا کارم شده هرشب برم سرساختمان چای دم کنم و دمی با معشوق چای بنوشم😂

خدایاااا😂منم میخواااااااااااااااااااام

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

خدایاااا😂منم میخواااااااااااااااااااام

😂😂 انقدم این بشر سنگین و با وقاره.ترس اینکه کسی تو زندگیش باشه داشت میکشتم تا اینکه امشب بهش گفتم اگه ناراحتید هرشب میام و تمرکزتون رو بهم میریزم تا نیام گفت نه نه به بودنتون عادت کردم .این چراغ سبزی که امشب گرفتم منو بی خواب کرده😂

😂😂 انقدم این بشر سنگین و با وقاره.ترس اینکه کسی تو زندگیش باشه داشت میکشتم تا اینکه امشب بهش گفتم ...

الان دیگه منم بیخوااااب کرد😂😂 ای جااااااااااااااااااااااااان الان من حال تورو بیشتر خریدارم 😂😂😂

الان دیگه منم بیخوااااب کرد😂😂 ای جااااااااااااااااااااااااان الان من حال تورو بیشتر خریدارم 😂😂😂

😂😂 باور کن کار خدا بی حکمت نیست.اولا که نمیخواستم لاین بزنم دوستم منو وادار کرد هزار بار منصرف شدم باز هلم داد.بعدش با چنتا لاین کار صحبت کردم و قیمتشون زیاد بود به این ۲ماه پیش زنگ زدم تا دو هفته پیش اومد از بس سرش شلوغ بود،باورت نمیشه از زوایای مختلف حین کار که حواسش نیست ازش عکس گرفتم😂😂 وهرشب قربون صدقه اش میرم

😂😂 باور کن کار خدا بی حکمت نیست.اولا که نمیخواستم لاین بزنم دوستم منو وادار کرد هزار بار منصرف شدم ...

عرمو داری درمیاری ملعون😂😂😂

الهیییی ایشالا به هم برسید ذوقتو کنم سیسییییییی

عرمو داری درمیاری ملعون😂😂😂الهیییی ایشالا به هم برسید ذوقتو کنم سیسییییییی

😂😂و همچنین عزیزم.میره تو حیاط یه سیگار میکشه و میاد خداایا سیگار کشیدنش!!آدم انقد جذاب! خودمم متوجه شدم که همه حواسش به منه.خلاصه که پنبه و آتیشی هستیم هرشب😂😂

😂😂و همچنین عزیزم.میره تو حیاط یه سیگار میکشه و میاد خداایا سیگار کشیدنش!!آدم انقد جذاب! خودمم متوج ...

حاجی تو از منم بدتری که😂