2821
2789
عنوان

چرا بیدارید

| مشاهده متن کامل بحث + 582 بازدید | 99 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاش آدم اسیر کسی نشه.منم امشب کراشمو دیدم چنان انرژی گرفتم که انگار یچی زدم بی خوابی زده به سرم😂😂

وای دقیقا😂😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

عقدیم شوهرم بدون من رفته خونه خاله اش مهمونی به من هم دقیقه نود زنگ زد میای یا خودمون بریم منم نرفتم ...

افرین بهترین کار رو کردی

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   
چه حس خوبیه پس

اره،عادت داریم به سفرهای همدیگه،ولی قول دادیم از اول،هرکس از راه میرسه،کسی که خونس باید غذا باب میلش درست کنه

عصری زنگ زد من شام نمیخورم،به عشق زرشک پلوت

گفتم اخه دیروقت میرسی،گفت اشکال نداره

پشیمون از گذشته تو گل مونده در حال .تصمیم گرفتم بیخیالشون شم بیام تو نت بگردم ایندمم به گا بدم

چه من😂

دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜

عقدیم شوهرم بدون من رفته خونه خاله اش مهمونی به من هم دقیقه نود زنگ زد میای یا خودمون بریم منم نرفتم ...

خوب کردی😂😂 دمت گرم😂

از ۱۲ تو تختم از بس به همه حرفا و حرکاتش فکر کردم خل شدم دیگه😂

منم از 11 میخوام بخوابم ولی هنوز نشستم نگاش میکنم😂

آدم از کسی که دوست ندارم نمیتونه بگذره

تو رابطه بودید؟چرا باید کات کنی به خاطر اینکه دوس داشتنشو بسنجی؟آدما با هم فرق دارن این نسخه های اینستاگرامی رو واسه همه نپیچید

در پی آن نگاه های بلند، حسرتی ماند و آه ه ه های بلند