2777
2789
عنوان

خیاطی

164 بازدید | 18 پست

سلام بچه ها من 4سال هست که درسمو تمام کردم و 2سالی هست که ازدواج کردم تو این 4سال بیکار بودم بعدش که کار پیدا شد ازدواج کرده بودم و همسرم راضی نبود سرکار برم حوصله م از بیکاری حستبی سر رفته تصمیم دارم برم خیاطی بعد رمضان شروع و تد 6ماه هر روز ادامه داره به نظرتون فکر خوبیه یا امکان داره خسته بشم؟؟؟

فکر خوبی کردی گلم

ولی اینکه خسته بشی یانه بستگی به خودت داره کاملاً

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كلاس خياطي خيلي مهمه كه روند كارشون و متدش چي باشه، مثلا ي جا يهو ٢٠ مدل دامن ياد ميدن و هي طول ميدن حوصلت سر ميره، ولي پيشنهاد ميكنم بهت اگر چرخ داري، ي بورداي ساده بخر ي مدل خيلي ساده بدوز ببين كلا حوصلشو داري يا نه تمام توضيحات دوخت هست معمولا توي مجله ها . تهراني؟ 

اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه 

من خودم خیلی دوست ددرم وبااینکه کلاس نرفتم برای خودم چندبارمانتودوختم منم میخوام اگه شوهرم راضی شه بعدرمضان برم کلاس خیاطی

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️
اخه هر روز 4ساعته چون شوهرم کارش 14 روز هست 14 روز نیست همش فکر میکنم تو این تایمی که میاد من نباشم ...

یه کلاس دیگه پیدا کن    چیزی  که  هست  موسسه  خیاطی

بی بی چکم که منفی شد گفتم بیخیال دیگه پوستم کلفت شده ولی یه صدایی اروم میگه   دروغ بده  حتی به خودت          
اگه علاقه داشته باشی خیلی خوبه  من خودم خیلی دوست ددرم وبااینکه کلاس نرفتم برای خودم چندبارمان ...

ااا چه خوووب کاش راضی باشه همسرتون

ولی عجیب حس میکنم شاید حس پیرزنا بهم دست بده😅😅

ااا چه خوووب کاش راضی باشه همسرتون ولی عجیب حس میکنم شاید حس پیرزنا بهم دست بده😅😅

وااای نه چراوقتی علاقه داشته باشی ویه کمم توچیزایی که میخوای بدوزی خلاقیت به خرج بدی حس یه خانوم کاربلدحرفه ای موفق روخواهی داشت

❤️😍I'M BLESSED 😍❤️

منم کلاس خیاطی میرم.خسته  شدم  از بخور بخواب.حداقل ی درامدی هم میشه واسم

.

.

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.

من دوسته مامانم خیاطه.ولی تو خونه درس میده.اموزشگاه نمیتونه بگیره.خیاطیش عالیه.روزای  زوج۱:۱۵ درس میده.کلی چیز یادگرفتم اسونه.ولی دقت میخواد.و تمرین.مثل هر کار دیگه ای.اموزشگاها ماهی ۱۵۰ میگیرن.این خانم ۱۰۰ میگیره ازم

...اما چقدر دلخوشی خواب ها کم است.خاطرات تو دنیایم را سوزاندند تا فراموش شود یاد تو هرچند نشد.