سلام بچه ها من 4سال هست که درسمو تمام کردم و 2سالی هست که ازدواج کردم تو این 4سال بیکار بودم بعدش که کار پیدا شد ازدواج کرده بودم و همسرم راضی نبود سرکار برم حوصله م از بیکاری حستبی سر رفته تصمیم دارم برم خیاطی بعد رمضان شروع و تد 6ماه هر روز ادامه داره به نظرتون فکر خوبیه یا امکان داره خسته بشم؟؟؟
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
كلاس خياطي خيلي مهمه كه روند كارشون و متدش چي باشه، مثلا ي جا يهو ٢٠ مدل دامن ياد ميدن و هي طول ميدن حوصلت سر ميره، ولي پيشنهاد ميكنم بهت اگر چرخ داري، ي بورداي ساده بخر ي مدل خيلي ساده بدوز ببين كلا حوصلشو داري يا نه تمام توضيحات دوخت هست معمولا توي مجله ها . تهراني؟