2777
2789
عنوان

چشم زخم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 42 پست
شما بهتره یکم مطالعه کنید تو کتاب ها استاد اخلاقمون گفت کتاباشم معرفی کرد بر مبنای علم ثابت شده حالا ...

معلم دینی ما هم همیشه کلی چرت و پرت میگف و قول آوردن کتاب و مدرک میداد، هیچ وقت نیاورد. بار دیگه، چشم زخم بر مبنای علم اثبات نشده. 

خوشبختیتو جار نزن

هرچی از زندگی خواهرم بگم کم گفتم در رفاه کامله دو تا پسر داره مثل دو الماس شوهر داره خوشگل وخوش هیکل کارمند بانکه خونه وزندگیش مثل قصر،تو کیفش همش پرتراوله،اما پیش هیچ کس در مورد خوشبختیش حرفی نمی زنه ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یچیز دیگ هیچوقت طرف اینایی که دعا میکنن و سرکتاب نرید اینا خیلیاشون با اجنه در ارتباطن میای چششو خ ...

منکه نمیرم اصلا شوهرم اعتقاد نداره .دوروبراش اره تا چیزی میشه دعا میکنن 

هرچی از زندگی خواهرم بگم کم گفتم در رفاه کامله دو تا پسر داره مثل دو الماس شوهر داره خوشگل وخوش هیکل ...

درستش همینه

فقط 27 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آغوش تو مرا وطن💔🥀 ... درخشان جان رفیق اگه امضامو دیدی از خودت خبر بده رود 🥲abzarek.ir/service-p/msg/2446376 سی و یک سالگی ایز لودینگ 🫠 دیگه داریم پیر میشیم هعیییییی

خوب میکنه 

به خدا انقد سیاست داره ۵سال ازم کوچیکتره ولی سیاستشو بگو که یه کتاب میشه،اگه من همچین ماشینی داشتم شاید پزشو میدادم یا خوب بودم ولی اون انگار نه انگار.😏

منم سعی میکنم راجب زندگیم اصلا پیش بقیه حرف نزنم مامانم همیشه میگ دومادم فلان دومادم فلان یسره توض ...

وای مثل پدر شوهرم پیش هرکی میشینه مثل ندید بدیدا همش میگه مگه پسرم چن سال داره که این خونه وزندگی و مغازه و...رو جمع کرده آخه کسی نیس بپرسه مگه از اموال نوید پرسیدن که همش پزشو میدی🤔